Idėją pasiskolinau iš Neringos blog’o , tai ne mano autorinis darbas. Va, įkelta foto – jau autorinis, nors toks staiginis, visai nepritaikytas objektyvas buvo uždėtas.
Receptuką dariau praktiškai taip pat:
Pirma užkaičiau bulves, kol jos virė: pasiruošiau kiaušinius – įdėjau į maistinę plėvelę, nes verdami be lukšto, užkaičiau vandenį jiems virti, susipjausčiau pievagrybius ir ėmiau kept. Sudėjau į verdantį vandenį kiaušinius. Greit padariau košę. Tuo metu išvirė kiaušiniai, pakepė pievagrybiai. Viską parašiau paeiliui, nes veiksmas vyksta greitai, kompaktiškai. Patiekalas pagaminamas per tiek laiko, per kiek išverda bulvės -praktiškai, per 25 min.
Skanaus!
Ačiū mamai Laimai, prisijungusiai prie mūsų kompanijos :)
Visad prašom :)