Press "Enter" to skip to content

Raganos obuolių pyragas

Photobucket

Myliu rudenį. Dėl jo spalvotų lapų, dėl lengvo šaltuko ir dėl … obuolių pyrago aromato namuose.

Taigi dar vienas obuolių pyrago variantas:

4 kiaušiniai

4 šaukštai cukraus

4 keturi šaukštai aliejaus

4 keturi šaukštai miltų (su dideliu kaupu)

kepimo miltelių porą šaukštelių, vanilinio cukraus

Obuolių. Jų reikėtų nepagailėti, nulupti ir supjaustyti riekelėmis. Aš dedu aštuonis- dešimt obuolių.

Eiga labai paprasta: visus produktus (išskyrus obuolius) sudėti į dubenį ir mikseriu labai gerai išplakti, kad ištirptų cukrus. Tešla riebios grietinės konsistencijos. Tada į tą patį dubenį supilti obuolius, viską išmaišyti. Sudėti į išteptą skardą ir kepti apie pusvalandį 170 laipsnių temperatūroje.

Pasidaro labai greitai. Kas mėgsta gali valgyti su ledais.

Skanaus!