Myliu rudenį. Dėl jo spalvotų lapų, dėl lengvo šaltuko ir dėl … obuolių pyrago aromato namuose.
Taigi dar vienas obuolių pyrago variantas:
4 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
4 keturi šaukštai aliejaus
4 keturi šaukštai miltų (su dideliu kaupu)
kepimo miltelių porą šaukštelių, vanilinio cukraus
Obuolių. Jų reikėtų nepagailėti, nulupti ir supjaustyti riekelėmis. Aš dedu aštuonis- dešimt obuolių.
Eiga labai paprasta: visus produktus (išskyrus obuolius) sudėti į dubenį ir mikseriu labai gerai išplakti, kad ištirptų cukrus. Tešla riebios grietinės konsistencijos. Tada į tą patį dubenį supilti obuolius, viską išmaišyti. Sudėti į išteptą skardą ir kepti apie pusvalandį 170 laipsnių temperatūroje.
Pasidaro labai greitai. Kas mėgsta gali valgyti su ledais.
Skanaus!