Press "Enter" to skip to content

Merino vilnos gaminiai – tiek žiemai, tiek vasarai

20160325_100636

Jau prieš šv.Velykas rašiau, kad visa šeimyna gavom puikių dovanų iš green-rose.lt elekroninės parduotuvės. Jų firminė parduotuvė UAB GREEN ROSE  yra Kalvarijų g. 24A, Ibrahim pasažas (B korpusas). Įėjimas kairėje, šalia Užuolaidų salono, o ne vilniečiai gali naudotis elektroninės parduotuvės paslaugomis. Jau esu sakiusi, kad mielai paremiu jaunus verslus, ypač tuos, kurie dirba ir kuria darbo vietas Lietuvoje. Taigi, vienas tokių įrašų, kurie galbūt padės pastebėti ir atrasti naujus gaminius ir gamintojus ir Jums. Rekomenduoju.

Nudžiugino jie ir mane pačią, ir visas tris mūsų šeimos atžalas. Taigi, daiktus nešiojame, jau tikrai žinome, kaip dėvisi – o ir sąžinė graužia, kad senokai nerašiau.

Beveik visur Lietuvoje baigiasi šildymo sezonas. Vilniečiai net iš naujo įsijungė centrinį šildymą, mūsų kraštuose jis tik vakar baigėsi. Tos kelios savaitės, kai dar nesame įpratę prie didesnės drėgmės namuose, priverčia prisiminti senai išmėgintus vilnos gaminius. Su jais žiemą nešalta, o vasarą nekaršta. Kaip ir savo tinklapyje rašo gamintojai, „GREEN ROSE merino vilnos gaminiai yra gaminami iš merino vilnos audinio, kuris yra palyginti nestoras. Iš šio audinio pasiūti drabužiai, rekomenduojami dėvėti ant gryno kūno. Jie yra vadinami termo apatiniais drabužiais. Tokie drabužiai palaiko optimalią kūno temperatūrą, neleidžia sušalti ir perkaisti. Tinkami kūdikiams, vaikams, suaugusiems kasdieniniam dėvėjimui, žiemos sportu užsiimantiems sportininkams, poledinės žūklės mėgėjams.”

Beje, aš pati matau šiuos pagrindinius pliusus – visi drabužiai siuvami Lietuvoje, vadinasi, remiame savus gamintojus; tausojame gamtą – jie puikiai nešiojasi, nesipumpuruoja, išlaiko formą – vadinasi, nereikia labai dažnai pirkti; nėra labai stori – terminiai marškinėliai maloniai priglunda prie kūno, ir nesimato po kitais rūbais; gamina gaminius visai šeimai – nesudėtinga suderinti visų poreikius, tokiu būdu lengviau rasti viską vienoje vietoje ir taupyti laiką. Apie tai, kad yra kokybiški neminėsiu, nes kokybiškumas nelabai gali būti išskirtinumo požymiu – kas gi teigs, kad pardaavinėja prastus, nekokybiškus gaminius.

Taigi, dabar trumpai apie konkrečius daiktus, kuriuos išmėginome mes su vaikais.

Merginos ypač patenkintos merino vilnos timpomis – jas nešiojo iš pradžių ant pėdkelnių, dabar, dar labiau atšilus orui – tiesiog su kojinėmis. Timpos – vienas mėgstamiausių garderobo daiktų:

20160327_102153 20160327_102040

Beje, skalbiasi puikiai, žinoma, skalbiau, kaip ir siūloma instrukcijoje, nes virinti merino gaminių juk nerekomenduojama.

Joris išmėgino vaikišką golfą, kaip jis pats sakė – „nesinori nusivilkti”. Man vienintelis trūkumas jame – kad truputį per daug laisvas kaklas, labiau mėgstu tokius golfus vaikams, kurie neatkera. Tačiau tiems, kas nemėgsta prigludusių daiktų – būtų pats tas:

joris

Beje, jie gamina ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Merino vilnos naktiniai lydėjo mane į kelionę Islandijoje – ten labai šiltai kūrenamos patalpos, taigi – galiu drąsiai teigti, kad su merino gaminiais neperkaršta.

Išmėginkite merino vilnos gaminius ir Jūs, nes kainos tikrai nesikandžioja. Yra net specialus skyrius – Išpardavimas, tiems, kurie nori ssutaupyti ir  pinigus leisti racionaliai.

Sėkmės!