Press "Enter" to skip to content

Kaip išsirinkti epiliatorių?

kojos

Nepageidaujami plaukeliai – tai problema, kuri kamuoja daugelį merginų ir moterų. Nors populiariausia priemonė plaukeliams šalinti – įprasti skutimosi peiliukai, visgi plaukelių šalinimas vašku ar epiliatoriumi turi daugiau privalumų. Tokiu būdu pašalinti plaukai atauga tik po kelių savaičių, be to, silpnesni ir plonesni, todėl kelia mažiau vargo. Skutimas turi ir daugiau neigiamų aspektų – pašalina odos paviršiaus ląsteles, todėl oda išsausėja, yra sudirginama.

Įdegusios ir glotnios kojos – kas gali būti dailiau?

Dailiosios lyties atstovės, įsigijusios epiliatorių, tikisi, kad plaukų šalinimas bus labai skausmingas. Tačiau naujųjų technologijų dėka šalinant plaukus jaučiamas vis mažesnis skausmas, be to, nėra pavojaus, kad įsipjausite odą ar ji bus įbrėžta.

Kokių tipų epiliatoriai gaminami ir pagal kokius kriterijus juos rinktis geriausia?

Epiliatoriai būna sauso bei drėgno tipo, t. y. juos galima naudoti ir vonioje arba duše, arba jokiu būdu negalima šlapinti. Kuo jie skiriasi? Duše tinkamas naudoti epiliatorius yra šiek tiek švelnesnis odai, be to, maudantis po dušu oda suminkštėja, todėl plaukelius pašalinti dar lengviau ir paprasčiau. Tokių epiliatorių rasite el. parduotuvėje https://www.b-a.eu/c2479/Epiliatoriai. Jei pasirinkote sausojo šalinimo epiliatorių, tai prieš procedūrą naudokite specialias servetėles, kurios paruoš odą procedūrai. Ypač servetėlės pravers sausos odos savininkėms.

Duše naudojamas epiliatorius maitinamas baterijomis, taigi ir mobilesnis, plačiau pritaikomas. Baterijomis įkaunami epiliatoriai būtent ir yra naudojami maudantis duše ir vonioje. Tuo tarpu prietaisas, įkraunamas elektra, bus mažiau mobilesnis, tačiau niekada nereikės rūpintis baterijomis ir jos neišsikraus netinkamiausiu momentu.

Atkreipkite dėmesį į tai, kiek konkretus epiliatorius turi pincetų. Būtent pincetų skaičius labai lemia ir procedūros efektyvumą, greitį. Universalus epiliatorius visuomet turės daugiau pincetų nei tas, kuriuo, pavyzdžiui, plaukelius šalinsite tik veido srityje. Pagal savo poreikius galite rinktis epiliatorius su specialiomis galvutėmis, kurios išplės jų funkcionalumą. Pavyzdžiui, plaukeliams bikinio zonoje šalinti skirta galvutė, kurioje yra mažiau pincetų, kuri yra siauresnė, todėl procedūra bus ne tokia skausminga ir bus paprasčiau laviruoti.

Plaukelių šalinimo greitis taip pat aktualus renkantis epiliatorių. Dažniausiai šalinimo lygiai būna 2, tačiau galima rasti ir 3. Lėčiausias režimas skirtas pašalinti trumpus ir plonus plaukelius, nes raunami didesniu greičiu jie paprasčiausiai gali nutrūkti arba nebūti pašalinti su šaknimis. Greitesnis režimas padės pašalinti ilgesnius ir tvirčiau į odą įaugusius plaukus. Kai kurie epiliatoriai žiūr. čia turi ir masažo funkciją. Nedideli masažuojantys ritinėliai padės sumažinti skausmą, lengvai slys oda bei ją stimuliuos – taip jusite kur kas mažiau diskomforto ir nepatogumų.

Kodėl verta rinktis epiliatorių?

Šio mažo, bet galingo prietaiso privalumų yra visa begalė, pavyzdžiui, glotnumas išlieka net keletą savaičių priklausomai nuo individualaus organizmo. Plaukus šalinant vašku pašalinami ne tik plaukai, bet ir odos atspalvis įdegus, o epiliatoriumi šalinant plaukus įdegis lieka toks, koks buvo.