Press "Enter" to skip to content

Veidoskaitos mokymai Klaipėdoje

10733632_10203845518316212_951816827_n

Kaip kalbėjausi su veidoskaitos treneriu Žydrūnu Sadausku, jis informavo, kad:

ARTIMIAUSI VEIDOSKAITOS MOKYMAI
Lapkričio mėnesį pas mus numatytos dvi viešų mokymų programos! Daugelio mamų prašymu organizuojame VEIDOSKAITA | TĖVAMS PROGRAMOS MOKYMAI.. Plačiau apie mokymų programą ir kodėl verta dalyvauti sužinosite čia:
www.veidoskaita.lt/veidoskaita-tevams  Mokymų kaina 249 Lt
Klaipėdiečiams! Lapkričio 27 d. organizuojami VEIDOSKAITA | PERSONALO ATRANKA PRAKTINIAI MOKYMAI. Plačiau apie mokymų programą rasite čia: www.veidoskaita.lt/personalo-atranka-klaipedas Mokymų kaina 249 Lt.

Na ir paskutinė naujiena, kuri taip pat liečia Klaipėdiečius – gruodžio 3 d. organizuojami VEIDOSKAITA | MASTER CLASS mokymai! Plačiau apie programą rasite čia:
www.veidoskaita.lt/master-class-klaipeda Mokymų kaina 499 Lt.

O kad būtų įdomiau, kelios įžvalgos iš veidoskaitos.
SAVAITĖS PATARIMAS
Patarimas šiandien bus iš MASTER CLASS programos, nes kaip tik ruošiame užduotis spalio 29 d. MASTER CLASS programos dalyviams. 

Žmogaus valdingumą galima perskaityti remiantis keliais bruožais. Visų pirma tai žinoma storas kaklas (iš dalies trumpas kaklas – priklauso nuo kitų bruožų). Antras bruožas – „kvadratinis: ir „vadovo” smakrai. Žinoma „riteriška” nosis (iš dalies ir tiesi – priklausomai nuo kitų bruožų). Be abejo platus žandikaulis ir dideli skruostikauliai. Akys, kurios gali byloti apie polinkį valdingumui – tinginio akys (akių išoriniai kampai žemyn). Taip, tai „tinginio” akys ir junginyje su kitais bruožais sukuria galimybę tinginiui būti savimi.

Matydami prieš save žmogų pasižiūrėkite kiek valdingumo bruožų jis turi. Jei visi – prieš jus labai valdingas žmogus – net su diktatoriaus polinkiais. Jei keli – prieš jus dalinai valdingas žmogus. Pavyzdžiui „riteriška” nosis ir „kvadratinis” smakras sukuria savotišką valdingumo formą. Tokiam žmogui labai svarbu sąvoka laisvė. Jis gali leisti kitam jam vadovauti, bet tas kitas neturėtų bandyti „užlipti” jam ant galvos. Yra riba nuo kurios ši kombinacija pareikš savo teises.

imag11esTai tiek, jei kas norėtų apsilankyti – rašykite tiesiogiai treneriui, o jei nedrįstate – galite ir man. Puikios dienos.