Press "Enter" to skip to content

Kaip neužsikrauti vaikų rūbais ir žaislais?

drabužiaiVisi puikiai žino, kad vaikai auga lyg ant mielių, todėl tėveliai priversti ne tik nuolatos galvoti apie naujų rūbelių įsigijimą, bet ir senųjų atsikratymą. Gerokai paprasčiau tiems, kurių namuose sukasi pagrandukas, kuris gali sunešioti vyresnėlio rūbus. Tačiau tiems, kurie augina vienturtį, išaugti rūbai ir atsibodę žaislai tampa nereikalingu šlamštu. Žinoma, visada juos galite atiduoti draugų vaikams arba labdarai, kita vertus, jei norite, kad išaugti rūbai atneštų bent minimalios finansinės naudos, nemokami skelbimai – puiki išeitis.

Juk šiandien be interneto sunkiai įsivaizduojama kiekvieno iš mūsų kasdienybė, o internetinių svetainių puslapiuose talpinami nemokami skelbimai susilaukia itin didelio pasisekimo vien dėl to, kad tai greitas ir paprastas būdas parduoti bei įsigyti visiškai naują ar padėvėtą, tačiau puikiai išsilaikiusį daiktą už gerokai žemesnę kainą. Tiesa, norėdami, kad nemokami skelbimai išties būtų naudingi, turėtumėte žinoti keletą dalykų. Štai keletas patarimų, kuriais pasinaudoję dar greičiau parduosite nereikalingus daiktus.

Vizuali informacija – galingas ginklas

Mokslinių tyrimų rezultatai atskleidė, kad žmonės perka „akimis“, todėl skelbimai, kurie turi nuotraukas yra gerokai dažniau peržiūrimi. Tad ir tikimybė greičiau parduoti išaugtą rūbelį ar atsibodusį žaislą padidėja. Nuotraukos turi būti ryškios ir aiškios, nufotografuokite daiktą iš visų pusių, stambiu planu pateikite audinio ir smulkesnių detalių nuotraukas, pavyzdžiui, suknutės papuošimus ir pan. Tiesa, nesibaiminkite įdėti nuotrauką net ir tais atvejais, jei jūsų siūlomas daiktas nėra pačios geriausios būsenos ar turi defektą. Savo potencialiems pirkėjams geriau nemeluoti, o sakyti taip kaip yra, todėl nekoreguokite nuotraukų specialiomis kompiuterinėmis programomis. Atminkite, kad anksčiau ar vėliau visi daiktai suranda savo namus.

Išsamus ir informatyvus aprašymas

Išsamus aprašymas skirtas įvardinti tai, kas gali būti aktualu ir įdomu pirkėjui, todėl nepatingėkite detaliai aprašyti parduodamą rūbą ar žaislą – audinio sudėtį, dydį, defektus, jei tokie yra, bendrą situaciją ir pan. Tiesa, nemanykite, kad kažko nepaminėję skelbime sužadinsite pirkėjų smalsumą ir jie puls jums skambinti ir klausti išsamesnės informacijos. Didesnė tikimybė, kad jie jūsų skelbimą paliks nuošalį. Ir galiausiai nepalikite savo skelbime gramatinių klaidų, nes toks skelbimas atrodo tiesiog nereprezentatyviai.

Realiai įvertinkite parduodamo daikto kainą

Jei „užsiplėšite“ per didelę sumą, tai net ir nemokami skelbimai nepagelbės atsikratyti jau nebereikalingų daiktų. Kita vertus, nesinori gero, mažai naudoto ir puikios kokybės daikto parduoti pusvelčiui, todėl nuspęsdami, kiek norite už jį gauti, pasidomėkite, kiek panašūs daiktai kainuoja ir už kokią sumą žmonės juos pardavinėja.

Nemokami skelbimai nemėgsta būti pamiršti

Nepakanka vien įdėti skalbimą, su juo reikia ir padirbėti. Po skelbimo aktyvavimo praėjus savaitei, pažiūrėkite ar jūsų skelbimas nepasimetė kitų skelbimų gausoje. Jei taip, iškelkite jį, kad jis pasiektų daugiau potencialių klientų. Ir galiausiai, jei pardavėte daiktą, išimkite skelbimą ir negaišinkite ieškančiųjų. Taip jūs išvengsite nebereikalingų užklausų, o ir skelbimų duomenų bazė bus tvarkingesnė.

Štai ir viskas! nesudėtingas, paprastas ir greitas būdas atsikratyti nereikalingo šlamšto, kuris kitiems išties gali praversti, o svarbiausia, kad tai visiškai nemokama paslauga.