Press "Enter" to skip to content

Įspūdžiai po parodos Grožis 2014

Šį savaitgalį Klaipėdoje vyko paroda Grožis 2014. Teko ir man ranką pridėti prie jos – dirbau Stylist.lt stende, ruošėme dvi paskaitas apie grožį ir apie tai, kaip grožis didina pasitikėjimą savimi, rengėme jaunos dizainerės Kristinos Valančiutės kolekcijos pristatymą. Žinoma, vaikai, kaip ir įprasta parodose, pagyveno savaitgalį be mamos, bet už tai  prisimatavo modelių karjerą:
ccccc

aaaaa

Darbas stende užima daug laiko, nuo pasiruošimo iki priemonių supakavimo išvažiuojant – taigi trys dienos įtempto darbo, pokalbių ir atrakcijų. Be to, apžiūrėjome kolegų darbus, mokėmės ir dalijomės su kitais patirtimi.

Vienas smagiausių ir atsakingiausių darbų buvo kolekcijos pristatymas, kuris vyko sekmadienį. Tai jaunos lietuvių dizainerės Kristinos Valančiūtės drabužių kolekcija „Evoliucija”, apjungianti avangardą, konceptualumą ir futurizmą, turinti savyje humoristinių detalių ir formų. Kolekcijos drabužiuose panaudoti ne tik audiniai, bet ir alternatyvios medžiagos, kurios praplečia galimybes ir įprastą gaminį padaro simbolišku. Kolekcijos pristatymas Klaipėdoje – bendras projektas su Stylist.lt įvaizdžio ir makiažo mokykla.

Video:

 

Visada smagu, aprimus veiksmui, permąstyti renginių detales, pagalvoti, ką buvo galima padaryti geriau, tobuliau. Kalbėjau su nemažu kiekiu lankytojų, buvo labai įvairių nuomonių – nuo visai nusivylusių („Paroda virsta muge, nieko gero”) iki labai patenkintų (Puikūs pasirodymai, gražios dekoracijos ir įdomūs paslaugų pasiūlymai”). Kaip sakoma, visiems niekada neįtiksi. Kiekvienas renginys, paslauga turi savo auditoriją. Gal ne visad lūkesčiai sutapo su realybe, gal tikėjosi „kažko tooooookio”, kas dar nesukurta.

Labai patiko šiemetinės organizatorių komandos darbas, aišku nebuvo visai be priekaištų (trūko ekranų, ypač per kolekcijų pristatymus bei kirpėjų čempionatą), bet visad padėdavo, puikiai elgėsi su dalyviais.  Ačiū Jums.

Pati manau, kad parodos puiki vieta prisitatyti, parodyti, kuo gyveni, kokiom  nuotaikomis kvėpuoji. Taip pat pamatyti naujoves, profesionalų siūlomas paslaugas. Taigi, dešimtoji paroda, žadinanti grožį ir simbooliškai vykstanti spalį – praėjo. Lauksime kitų.

Gerų minčių!

P.S. Jei kas nors turite nuotraukų iš šios kolekcijos pristatymo ar mūsų stendo – atsiųskite email. eitne@eitne.lt . Ačiū Jums iš anksto.