Press "Enter" to skip to content

Finansiniai sprendimai įmonei – Finarima

Šiuo metu vis daugiau žmonių mėgina kurti verslą, gerinti finansines galimybes. Nuo pat pirmųjų akimirkų siusiduriama su daugybe įvairiausių klausimų – kaip sutvarkyti finansus, kaip nesuklysti skaičiuojant mokesčius, kaip susigaudyti balanso eilutėse ir viską pateikti laiku. Žinoma, kai firma didelė – šiuos darbus atlieka buhalteris, bet… tai vėl papildomos išlaidos, nes geras buhalteris nedirbs už mažą algą.

Šiuo metu didelė pasiūla įmonių, kurios teikia buhalterinės apskaitos paslaugas. Kaip nepasiklysti pasiūlymų gausoje?

 

Rekomenduoju įmonę Finarima – tai patikimi finansiniai sprendimai iš vienų rankų. Plačiau:

logo

 Kas mes? Kodėl „Finarima“?

Vystant savo verslą, susiduriate su nesuprantamais mokesčiais, sąskaitomis, atsiskaitymais? Savo jėgas ir laiką nukreipiate ne į verslo plėtojimą, o skiriate minėtų problemų sprendimui?

O dabar įsivaizduokite, kad Jums dirba kompetentinga ir kvalifikuota buhalterinės apskaitos, finansų, verslo, teisininkų, marketingo bei personalo valdymo specialistų komanda, kuri Jums padės ne tik taupyti laiką sprendžiant ar teisingai apskaičiuoti mokesčiai valstybinėms institucijoms, bet ir suteiks kokybiškas konsultacijas.  Sutikite, kad ne kiekvienas verslininkas ir ne kiekviena įmonė turi pakankamai išteklių tokiai komandai, ir dažniausiai efektyviau bei pigiau yra samdyti tą, kuris tai moka ir išmano.

 Kodėl esame pranašesni už kitas analogiškas paslaugas teikiančias įmones?

Išskirtinis Finarima bruožas :

 padėsime Jums suvaldyti Jūsų verslo krizinę ar kritinę situaciją, siūlant efektyviausius ir optimaliausius situacijos sprendimo būdus;

 atstovausime Jus visose valstybinėse institucijose, sprendžiant ginčus kylančius versle.

Mūsų klientai yra gamybos, prekybos bei paslaugas teikiančios bendrovės visoje Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje bei Suomijoje.

 Susidomėjote?

Siūlome susitikti ir aptarti galimas partnerystės galimybes, Jūsų poreikius bei lūkesčius.

Mus rasite:

Mainų g. 8 – 49 ( 4 aukštas), Klaipėda

Mob.tel +370 652 22 540

El.p. arunas@finarima.lt