Press "Enter" to skip to content

Stilistė Kristina pataria: kosmetikos krepšelis vasarą

makeup_bag1

 

Vasarą norisi leisti pailsėti odai, plaukams ir net pačiai sau atsipūsti nuo kasdienio makiažo rutinos. Atostogos pats metas pasirūpinti savim ir leisti odai pailsėti. Žinoma, jeigu planuojate iškilmes – priereiks žymiai daugiau įvairiausių kosmetikos prioemones, bet šį sykį apžvelgsime tik pačias būtiniausias, be kurių neišsivers atostogaujančios.

Stilistė Kristina pataria, kokios gi priemonės vis tik turėtų rasti vietos Jūsų kosmetinėje vasarą:

1. Kreminė pudra. Jeigu nebenorite jos naudoti – tada kreminės pudros lašelį sumaišykite su drėkinamuoju kremu, kurį nuolat naudojate. Tokiu būdui veidas įgaus atspalvį, o Jums nereikės laukti, kol kremas įsigers, kad vėliau užteptumėt kreminę pudrą. Prisiminkite, kad įdegęs veidas yra truputį kito atspalvio nei įprastai.

2. Perlamutriniai akių šešėliai. Perlamutras pabrėžia įdegusią odą. Užteks vienos spalvos, derančios prie Jūsų akių. Žinoma, galite turėti ir visą nedidelę paletę, jei sunku išsirinkti mėgstmą spalvą.

3. Vandeniui atsparus tušas. Vis tiek maudysitės, pakliūsite į lietų – taigi šitoks tušas nenubėgs, neišsiterliosite. (Žinoma, reiks ir makiažo valiklio, skirto atsparių vandeniui priemonių nuvalymui).

4. Lūpų blizgis. Vasarą tikrai pakaks kokybiško lūpų blizgio.

5. Ružas. Kad veidas įgytų spalvos ir nesuvienodėtų visame plote, nes vienoda spalva visame veide – sendina.

Kaip matome – krepšelis ne itin didelis, bet jo pilnai užteks, kad gerai jaustumetės ir nereiktų atskiro lagamino kosmetikai.

Ir nepamirškite akinių nuo saulės, galvos apdangalo ir vandens – tai žymiai svarbiau negu ružas!

Gerų atostogų!