Press "Enter" to skip to content

Stilistė Kristina pataria: Kaip kasdienę aprangą paversti vakarine

Slide2

Stilistės Kristinos teiraujamės, kaip greitai kasdieninę aprangą paversti vakariniu apdaru skirtu priėmimams. Juk ne taip retai į priėmimą reikia eiti tiesiai iš darbo – esant tokiam greitam gyvenimo tempui – tai visai nenaujiena. Vakarinė suknelė per verslo pusryčius atrodys keistai, o ir šiaip dieną blizgantys aksesuarai tikrai nesukuria profesionalaus įspūdžio.

Pirmiausia, stilistė pataria labai gerai apgalvoti, ką rengsitės į darbą dieną – juodos kelnės, santūri klasikinė suknelė ar siauri tamsiai mėlyni džinsai ir švarkas gali būti vieni geriausių pasirinkimų. Tinkamai pasirinkus bazinę aprangą tereikės pasirinkti aksesuarus – lakinius batelius, įmantresnius papuošalus, natūralaus šilko palaidinę ar šalį su blizgučiais ar liureksu, priklausomai nuo to, kokį įvaizdį norite sukurti. Svarbiausia, nepersistenkite – užteks kelių vakarinių aksesuarų. O jei kalbėtume apie atspalvius – jei renkatės aukso spalvos delninukę, tokio pat tono reiktų rinktis ir kitus aksesuarus – dirželį, bižuteriją.

Stilistė pataria nepamiršti ir ryškesnio makiažo.  Akių vokų šešėliai, spalvotas tušas, sodresnio atspalvio lūpų dažai – padės kasdieninį įvaizdį paversti vakarėliui tinkamu.

Slide1Daugiau patarimų ir didesnės nuotraukos tinklapyje stylist.lt

Būkite žavios!