Press "Enter" to skip to content

Pledas „Oranžiniai kvadratai”

il_570xN.477135657_nnw3

Naujausias mano gaminys – pledas. Šitą pledą nėriau iš Catania siūlų – 100 proc. medvilnė. Jaukus, spalvingas. Dydis 2 m x1 m. Tinka ir vasaros vakarą terasoj, kavą geriant, apsigobti, ir lovą paklojus – ją užtiesti. Kiekvienas susigalvoti begalę pritaikymų gali – nes daiktas praktiškas. Parduodamas Etsy parduotuvėlėj – jei kam nors reikia dar kokių duomenų – rašykit.

Noriu pasigirti nauju savo atradimu – tai Clover vąšelis. Buvau truputį užmetusi nėrimą, ypač didesnių daiktų – nes naktimis tirpdavo ranka. Išbandžiau tikrai nemažą arsenalą įvairiausių įrankių – niekad netaupau įrankiams ir siūlams. Man visad būna gaila laiko, jei vos numezgus gaminys deformuojasi, bumbuluojasi ir praranda estetinę išvaizdą. O geri įrankiai taupo laiką ir nervus. Kai pamačiau, kad Lietuvoje atsirado naujovė – Clover vąšelis – iš sykio užsisakiau 1.5 (mėgstu nerti iš nelabai storų siūlų, tai šis dydis dažniausiai naudojamas). Labai magėjo sužinot, kaip jo patogumas, ergonomika ir ar iš tikro jį galima „įsimylėti”. Nepasigailėjau nei vienos minutės – plokščias kotas sukonstruotas taip, kad tiesiog neįmanoma laikyti neteisingai.  tai objektyvi nuomonė – nes manęs tikrai niekas neprašė reklamuoti, bet kažkaip norisi ir kitas nerėjas išvaduoti iš to maudžiančio rankų skausmo naktimis. Tikrai ne vieną žinau, kas dėl šio „malonumo”, metė nerti. merginos, galima atrasti nėrimą iš naujo su japonų išmislu.

O atrodo anas šitaip – 1.5 neberadau, matyt, visi išpirkti:

11430 clover

 

O kad nert “patiko – tai dabar jau ir megztuką nert įpusėjau – tai jį vėliau kada parodysiu. Dabar kai pasidairau – kiek daug visokių dalykų reikia Jums parodyt – prisižadėjus esu, jau net nebesmagu. Bet vieną dieną prisiruošiu ir tikrai parodysiu – dabar vasaros dienom ne taip sunku fotografuot – ir vaizdas neprastas, ir šviesos užtenka. Jau bijau prisižadėt, kad reik palankyt fotografavimo kursus.

Galite aplankyti ir mano Etsy krautuvėlę. Tai mano nedidukas pomėgis, bet jei kam smalsu – galite pasidairyti.

il_570xN.477111000_hd23

Gražių vasaros vakarų!