Press "Enter" to skip to content

Dovana sau

Per Kalėdas, naujus metus visada skaičiuojame nuveiktus darbus, įvykdytus uždavinius ir išsikeliam naujus tikslus. Kam maga kažką išmokti, kam daugiau laiko skirti vaikams, o kam sulieknėti. Jei iš Jūs tarp tų – kviečiame į mini grupes.

 

Užsiėmimai mini grupėse

 

Jau senai maga kažką pakeist? Artėja šventės ir norite pasipuošti dailesne suknele? Nebegalite susegti švarko sagų, o frakas nepuošia? O gal norisi mylėti save, džiaugtis savo atvaizdu vitrinose? Ateikite į mini grupę ir atnaujinkite savo žinias apie maistą, gyvenimo būdą, išmokite naujų pratimų, kad gyvenimas teiktų malonumą. Tikrai nepažadu, kad bus labai lengva ar nereiks nieko daryti – tikriausiai pats sunkiausias dalykas – susidraugauti su savimi, susigrąžinti gyvenimo komfortą, bet tai įmanoma. Jokių piliulių, hipnozių ar kenksmingų maisto priedų.

Grupelėse dirbti smagu – visi dalinamės receptais, be to motyvuoja ir kitų žmonių pasiekimai, nes yra su kuo palyginti, pasitarti.

Mini grupė (iki 5 žmonių) norintiems pakeisti gyvenimo būdo įpročius ir atgauti gyvenimo komfortą. Būtina išankstinė registracija. Kaina 150 litų už visą kursą (keturi užsiėmimai per 10 savaičių). Smulkesnė informacija 863311005 arba elektroniniu paštu: eitne@eitne.lt

Užsiėmimus ves gyvenimo būdo trenerė, soc.m.magistrė Ilona Tulabienė