Press "Enter" to skip to content

Apie jaunus verslus: versliukai.lt

bm-2

Savo nuomone dalinasi Vaida Jutkonė:

Išdrįskite reklamuoti savo talentus

Esu įsitikinusi, kad absoliučiai visos moterys yra kūrėjos, tačiau ne visos apie savo prigimtinius talentus žino pačios arba tuo tiki. Natūralu – juk moterims įvertinti savo sugebėjimus, patikėti savo jėgomis ir pradėti savarankišką veiklą yra sudėtinga. Pati prigimtis mus anksti pradeda sprausti į pareigų-atsakomybių-būtinybių ratą. Dėl šios priežasties kartais tiesiog sudėtinga suvokti, jog mūsų darbai bei talentai yra nusipelnę įvertinimo ir gali būti paklausūs.

Tačiau šis tekstas – ne apie pavirkavimus esą mums gyventi sunku ir sudėtinga. Noriu pasidalinti savo patirtimi ir žiniomis, kaip net ir nekaltą pomėgį, pvz., papuošalų ir aksesuarų kūrimą, namų dekoravimą arba gebėjimą nepriekaištingai atlikti makiažą, galima paversti visai simpatišku versliuku, kuriam visiškai nebūtinas pradinis kapitalas. Reikia tik didelio noro ir pusvalandžio, praleisto prie kompiuterio tam, kad visam virtualiam pasauliui praneštumėte ką mokate daryti, kuo didžiuojatės ir kas gydo jūsų sielą.

Nusprendusi imtis iniciatyvos ir savarankiškos veiklos, pirmiausia kibau į skelbimų svetaines, kuriose darbų paslaugas siūlo tūkstančiai lietuvių. Viename itin populiariame socialiniame tinkle pro akis kelis kartus prasprūdo paslaugų pasiūlos ir paieškos sistemos „Versliukai.lt“ reklama. Pasakysiu atvirai – neiškart supratau kas tai ir kaip tai veikia. Na, viena – kita virtualioji draugė pasiskelbė užsiregistravusi www.versliukai.lt Dabar jau drąsiai rašau, kad jei mano moteriškas smalsumas būtų buvęs atkaklesnis, savarankiškos veiklos vaisius būčiau raškiusi anksčiau nei planavau…. Apie tai – kiek vėliau. Esmė tokia – „Versliukai.lt“ sistema labai tiksliai, kryptingai ir greitai padeda jums tapti matoma, žinoma ir girdima interneto platybėse, o tai be jokios abejonės, garantuoja, jog būsite pastebėta ir įvertinta bei sulauksite užsakymų.

Ką reikia daryti? Pirmiausia prisijunkite prie sistemos ir nemokamai susikurkite asmeninį internetinį puslapį. Tai užims vos kelias minutes brangaus laiko. Tiesa, prieš tai teks surasti pačius tiksliausius žodžius, nusakančius jūsų gebėjimus ir darbus. Pasitikėkite savimi ir girkitės. Išmokite tai daryti, nes visi užsakovai per kilometrą užduodžia ir ratu aplenkia nedrąsiai mekenančius paslaugų teikėjus. Jei netikite tuo, ką darote patys, kaip kiti gali jumis pasitikėti?

Antras žingsnis.“Versliukai.lt“ sistema suteikia galimybę nemokamai susikurti asmeninę gaminamų prekių, atliekamų darbų ar meno kūrinių galeriją. Patalpinusios savo darbų nuotraukas klientui tiesiog palengvinsite pasirinkimą. Jam patiks jūsų darbai, arba ne. Sutaupysite laiko. Ir nervų.

Ir trečia – jei neįtikinau, kad bet koks jūsų pomėgis gali kitiems patikti taip, jog jie bus pasiryžę už tai sumokėti, tiesiog apsilankykite šioje platformoje ir susipažinkite su nuostabiais lietuvaičių rankdarbiais, dailės, dizaino kūriniais ir paslaugomis, kurios gal ir jums pasirodys šiuo metu labai reikalingos.

Savimi jau patikėjo ir sistemoje užsiregistavo beveik 700 moterų. Nežinau, kaip sekasi joms, tačiau man startuoti pavyko puikiai – jau antrąją dieną po puslapio sukūrimo šioje sistemoje į mane kreipėsi keli užsakovai, su kuriais sėkmingai bendradarbiauju iki šiol.

 

——

Ačiū Vaidai už gražią nuomonę.  Beje, šią sistemą esu išmėginusi ir pati – radau keletą užsakovų savo hobio verslui. Taigi, sėkmės visiems bandantiems.

 

One Comment

  1. Juozas Juozas 2013 08 14

    Reikes butinai uzsukti i si puslapiuka

Comments are closed.