Press "Enter" to skip to content

7 makiažo klaidos, kurios sendina

Beauty-treatment-for-the-skin-without-spending-money9

Labai dažnai senstant pamirštama, kad tie makiažo triukai, kurie puikiai suveikdavo, kol buvote dvidešimtmetė, nebeveikia. Veidas atrodo senesnis, pavargęs – ir sunku suprasti, kas ne taip. Taigi septynios klaidos, kurios sendina.

1. Nėra skaistalų. Su amžiumi ir taip pradeda dingti natūralus raudonis, oda atrodo mažiau „gyva”, o makiažas be skaistalų – dar labiau sendina, nes makiažo pagrindas visiškai suvienodina spalvą.

2. Per daug makiažo pagrindo. Sukietėjęs makiažo pagrindas dar labiau išryškina smulkias raukšleles, nes į jas subėga. Naudokite šviesą atspindintį makiažo pagrindą, jį užtepkite drėgna kempinėle vienu sluoksniu (nesirinkite ilgalaikio ar matinio makiažo pagrindo). Toks makiažo pagrindas drėkina ir išlygina smulkias raukšleles.

3. Pernelyg paryškinti paakiai. Tai sendina, atrodo kaip maišeliai po akimis. Rinkitės drėkinamąsias priemones, šviesinkite pakių zoną.

4. Per tamsūs lūpų dažai. Su amžiumi jos ir taip plonėja, o išdažytos tamsiai lūpų dažais atrodo dar mažesnės. Rinkites šviesius arba ryškius lūpų dažus, o jū centrą patepkite blizgiu.

5. Akių apvadas aplink visą akį. Taip apvestos akys atrodo griežtesnės, be to linijos paryškina smulkias raukšleles apie akis, akys atrodo dar mažesnės. Jei labai plačiai apvesite viršutinį voką – tai akys atrodys sunkios, lyg su dangčiais. Žymiai geresnė mintis linijomis paryškinti tris ketvirtadalius akies, paskui teptuku truputį sumažinkite griežtas linijas. Vidinius kampučius – pašviesinkite.

6. Pernelyg siauri antakiai. Jie ir taip susiaurėja su amžimi, taigi, geriau palikite juos natūralesnius, papildykite, vienu tonu šviesesniais nei jūsų natūralūs antakiai, milteliais.

7. Pernelyg daug tušo. Dabar nebeveikia tas triukas, kai pritepus daug tušo viršutinėse blakstienose – akys atrodo didesnės. Geriau ryškinkite apatines blakstienas.

Gražių akimirkų!