Press "Enter" to skip to content

Veido joga

Nėra nieko blogiau už sukritusią veido odą. Sakoma, jog gyvenimas prasideda 40-ies, tačiau jei kenčiate dėl sukritusios veido odos, greičiausiai jaučiatės taip, lyg jūsų gyvenimas įkopus į penktą dešimtmetį eina į pabaigą.. Tokiu atveju jūs greičiausiai jaučiatės ir atrodote pasenę, jau nekalbant apie savigarbos jausmo praradimą. Makiažas, paslėpdamas raukšles ir linijas, padeda tik trumpam laikui.

Taigi, ar yra kas nors, kas gali “ištempti” jūsų odą? Gal jau apsvarstėte plastinės chirurgijos operaciją ar dar ką nors drastiško? Šie klausimai tikriausiai prabėgo Jūsų galvoje. Tačiau paprastas atsakymas yra TAIP! Yra priemonių, kurias pasitelkdami galite kovoti su sukritusia veido oda.

Paprasčiau tariant, jūsų oda yra palaikoma raumenų. Su amžiumi, jūsų veido raumenys susilpnėja, todėl Jūs kenčiate dėl sukritusios veido odos. Tad kaip išlaikyti raumenis stiprius? Yra specifiniai pratimai, kuriuos galite daryti, norėdami sustiprinti šiuos raumenis. Štai keletas patarimų, kurie padės jums pradėti.

Veido pratimai

Jūs galite puikiai valdyti savo veido raumenis darydami grimasas. Ši technika vadinama veido lankstymu. Plačiai atmerkite savo akis, suraukite kaktą, šypsokitės. Išbūkite tokioje padėtyje 10 sekundžių. Visi šie veiksmai judins Jūsų veido raumenis. Šie raumenis taps geriau ištepmti su laiku, darant šiuos pratimus.

Veido masažas

Naudokite savo pirštų galiukus,tvirtai masažuodami veidą rato judesiu. Tai pagerins Jūsų raumenų tonusą bei padidins kraujo tėkmę veide. Taip pat galite masažuoti savo veidą naudodami tokius produktus kaip drėkinamasis kremas. Kremas įsiskverbs giliai į odą ir stangrins ją.

Veido Joga

Veido Joga yra dar viena efektyvi technika, stangrinanti Jūsų veido raumenis. Joga visiems gerai žinoma dėl naudos žmogaus kūnui, tonizuodama jo raumenis. Veido jogos pratimai suteiks veido raumenims tą patį efektą.

Pavėlinkite odos senėjimą ir sukritimą, treniruodami veido raumenis. Tai darykite kartu su kokybiška, natūralia veido kosmetika sukritusiai odai. Yra keletas natūralių odos priežiūros produktų, kurie įrodyti kaip veikiantys, tonizuojantys veido odą. Gyvenimas tikrai gali prasidėti 40-ies jei pasikliausite šiais paprastais patarimais!