Press "Enter" to skip to content

Rudens-žiemos (2012-2013) mados tendencijos

1. VYRIŠKO STILIAUS APRANGA. Tai nereiškia, kad absoliučiai visus drabužius galima pasiskolinti iš vyro ar draugo spintos.  Tačiau, kai kurios detalės – kodėl gi ne? Žinoma, vyriško stiliaus apranga paslepia dailias moteriškas linijas, bet už tai išryškina švelnius moters bruožus ir charakterį.

2. APRANGOS SLUOKSNIAVIMAS.  Vėl sugrįžta, jau šiek tiek primirštas rūbų sluoksniavimas. Derinkite pačius įvairiausius stilius ir akcentus – folkloro, gatvės, romantikos. Kurkite savo nuotaiką ir charakterį atitinkantį stilių. Beje, šių metų drabužių naujienos ypač patogios sluoksniavimui.

3. SPALVOTI KAILIAI IR ODA. Tai šio sezono topas. Kuo daugiau pūstų kailiukų, odos detalių – tuo geriau ir gražiau. Net ir mielą sau paltuką galite patobulinti – užsiūkite kailinį ruoželį, apykaklaitę. Kailiukais galite papuošti ir rankines.

4. LIEMENĖS PRAILGINTA PEČIŲ LINIJA. Liemenės madingos įvairiai puoštos – karoliukais, blizgučiais, kailiukais.

5. SIJONAI AKCENTUOTA KLUBŲ LINIJA Šį sezoną nepamirškite ir tvirto audinio ryškaus sijono. Tegul jis būna pūstas, didelis, dekoruotas kišenėmis ir akį traukiančiomis detalėmis.

6. PALTAI PRAILGINTA PEČIŲ LINIJA Ateinančio sezono paltai pasižymės prailginta pečių, o kai kurie variantai ­– ir prailginta rankovių linija.

7. ŠORTAI  Griežto klasikinio kelnių kirpimo, su kantu ir pasiūti derinant skirtingus audinius. Puikus pasirinkimas ant vienspalvių, originalių ir ryškių pėdkelnių.

8. KOMBINEZONAI Jų irgi nederėtų pamiršti šį sezoną.

9. KAPRI TIPO KELNĖS. Jomis nederėtų žavėtis tik toms, kurios turi antsvorio. Derinkite juos su pusilgiais batais, ryškiomis kojinėmis.

10. KELIONINIAI KREPŠIAI Tikra palaima toms, kurios mėgsta nešiotis pusę savo gyvenimo.

Foto iš įvairių mados portalų.

Reklama: https://www.style4men.lt/