Press "Enter" to skip to content

Padėka


Nuotraukoje – idėjos sumanytoja Justė

 

Tai va, mėnesį mezgus, vėlus ir vakar sudėjus visas Jūsų dovanas į dėžę, šiandien Justė nuvežė viską į Klaipėdos ligoninės Neišnešiotukų skyrių. Justės laiškas:

Sveiki,
Šiandien, vasario 14 d., Meilės dieną, Mūsų visų megzti, nerti, pasiūti ar pirkti daikteliai pasiekė mažuosius neišnešiotukus Klaipėdos ligoninėje. Skyriaus vedėja G. Frankienė dėkoja už mūsų pagalbą. Iš tiesų, skyrius atrodo skurdžiai.
Nuotraukoje mažytė mergytė, atvežta iš Telšių, sveria 1900 kg ir gyvena šiame pasaulyje 1 savaitę. Liūdna, bet jos mama dar neskambino ir nepasirodė. Gydytoja apsidžiaugė pamačius ir rūbelių, sako papuošime mergytę. Melskime Dievo, kad ši mažylė sulauktų savo mamos.
Ačiū Jums visoms.

Justė”

 Tai va – galima dejuoti ir pasakoti visiems, kaip blogai. Galima liūdėti. O galima padaryti, ką nors naudingo. Tai įrodė moterys, nuoširdžiai mezgusios, nėrusios, vėlusios drabuželius, netgi nepatingėjusioms išsiųsti paštu. Mane jau ir paštininkės pažįsta kaip Iloną-Eitnę. Dėkoju dar sykį visoms ir Justei už iniciatyvą.

Beje, kaip matote – palaikome visas iniciatyvas, kurios padeda daryti pasaulį gražesniu. Padedame, bendraujame, patariame.  Todėl drąsiai reiškite savo mintis, siūlykite ir … darom.

Ačiū.

3 Comments

  1. Inga K Inga K 2012 02 14

    kaip smagu, kad kazkam padejom :) Tik man niekaip nesuvokiama, kaip galima palikt savo kudikeli, o ypatingai toki trapu stebukleli…

    • Ilona-Eitnė Ilona-Eitnė Post author | 2012 02 15

      Man irgi. Bet niekad nežinosi, kas darosi žmogaus galvoje. Ačiū Jums.

Comments are closed.