Press "Enter" to skip to content

Kelios idėjos rudeniniam namų dekoravimui


Niekas taip nepakeičia namų veido, kaip naujos dekoracijos. Keičiantis metų sezonams, keičiasi ir jos – pavasarį į namus ateina daugiau gėlių, rudeniop –  spalvotų lapų. Norim to ar nenorim, gamta įsilieja į namų aplinką. Žinoma, dar vasara, dar nori pasidžiaugti šiluma, bet… jau žydi jurginai ir astros, o kitą savaitgalį jau ir oficialus ruduo. Net gandrai vakar susibūrė į būrius ir ruošiasi iškeliauti.

Nepatingėkite pasirinkti įvairių žolynų – dabar galvas svarina įvairūs javai.

Be to, susidžiovinkite su vaikais augalų, parsineštų iš pasivaikščiojimų – tada tereiks gražiai įrėminti ir turėsite puikias dekoro detales.

Nepamirškite ir obuolių. Pridėję jų į didelį stiklinį dubenį ar vazą, sukursite puikią rudeninę puokštę.

Arba nedidukų moliūgų:

Žvakės gali  tapti ir pagrindiniu puošybos elementu. Juolab, kad pagal savo skonį galite pasirinkti ne tik spalvą, bet ir formą bei kvapą.

Svarbiausia, nebijokite eksperimentuoti – surasti vietą dideliam moliūgui namų terasoje, crizantemų vazonui. Arba paversti moliūgą – vaza:

Kol orai dar lepina – raskite laiko šiltos kakavos išgerti lauke, tegul ir su nenusakomo dydžio megztiniu ar šiltu pledu susisupę – įkvėpkit kuo daugiau vasaros, kad smagiai keliautumėt į rudenį.