Press "Enter" to skip to content

Jaukus šeštadienis, paskaita ir susitikimas su Beata

Šiandien diena kaip niekad turininga – iš ryto skaičiau paskaitą apie pinigus, kišenpinigius ir biudžetą – padiskutavome Gargždų bendruomenėje. Jei bus pageidaujančių – prisėsiu surašyt viską į ilgą ir rimtą įrašą, nes klausytojų klausimai suformulavo dar daugiau temų. Visad galvojau, kad žmonės žino, kaip auginti vaikus, rengtis, valgyti ir tvarkyti savo finansus. Bent jau man taip sakydavo – viską galima susirasti internete, kam dar paskaitas apie tai klausyti. Tačiau, nuo mokslo kuprotas netampi.

O pavakare, keliavom į Klaipėdą susitikti su tinklapio Beatos virtuvė kūrėja, Beata Nicholson. Buvo smagu sužinoti, kaip gimsta laidos ir knygos, kas suvalgo visus išvirtus valgius, iškeptus sausainius ir pyragus. Pas mus valgytojų nemažai, bet ten pasirodo jų dar daugiau besą. Joris nepraleido progos Beatai prisipažinti meilėje ir sudainuoti „Labs ryts voverė…” Nors jau ir vakaras gerokai sutemęs buvo. Ačiū už šiltumą.

Aš kaip ir Beata labai mėgstu viską užsirašinėti. Taigi, neišlaikiau nenusipirkusi „Mano knyga 2013. Darbai, idėjos, svajonės„. Graži užuomina į sklandžius, įdomesnius ateinančius metus. Švelnios spalvos, jaukios nuotraukos – galbūt rasiu laiko ne tik darbams, bet ir laisvalaikiui.

Šeštadienio vakarai kaip visad priklauso kinui. Vaikai, po susitikimo užsimanė dar sykį pasižiūrėti filmą „La troškinys”. Žinom ir mes, ir vaikai jį atmintinai, bet vis tiek… Vaikams rutina teikia ne ką mažesnį malonumą, nei mums, suaugusiems, nuotykiai ir adrenalinas.

„Kur eini? – Keisti pasaulio, jei pasiseks.” Šiais peliuko iš filmo žodžiais ir baigsiu pasakoti apie mūsų šeštadieninius nuotykius.

Gerų minčių!

 

2 Comments

  1. Laima Laima 2012 11 17

    Smagu, šaunu, spartuolė!! Įdomu, koks bus sekmadienis…..

    • Ilona-Eitnė Ilona-Eitnė Post author | 2012 11 17

      Ačiū, manau, kad ne prastesnis ;)

Comments are closed.