Press "Enter" to skip to content

Idėja Motinos dienai: gėlių pristatymas į namus

Prisimenate seną dainelę: „Žibuoklėms pražydę, šilelio šilelio šlaitai, tau mano mamyte, gražiausi gražiausi žiedai…”? O mėlynas apvytusias žibutes delniukuose, kurias nešdavote iš miško mamai? Aš prisimenu. Ir prisimenu, kaip visą vasarą namuose žydėdavo gėlės, mūsų suskintos pievose. Mama neišmesdavo netgi pienių…

Gėlės žiedas, tikriausiai, pati universaliausia ir visada tinkanti dovana. Nesvarbu, norite pradžiuginti mamą, draugę ar kolegę. Jis nepraranda stebinimo įspūdžio, nei įteiktas mažo vaiko, nei gražiai pasipuošusio pono. Jau nedaug liko iki Motinos dienos, pradedame galvoti apie dovanas šiai progai. Žinoma, mamai svarbiausia dėmesys, vaikų aplankymas ir pabuvimas kartu, tačiau ką daryti tiems, kurie nuvažiuoti negali?  Juk milijonai priežasčių – gyvena ir dirba kitame mieste, galbūt netgi ne Lietuvoje, guli ligoninėje ar užsiima sau svarbiais reikalais. Gal būt patys pirmą sykį švenčia Motinos dieną su savo mažyliu. Šį sąrašą kiekvienas gali tęsti ir surasti savas priežastis bei pasiteisinimus. Tada į pagalbą gali atskubėti gėlininkų paslauga – gėlių pristatymas į namus. Internetą turi kiekvienas, na beveik kiekvienas, tai, galbūt, galima kelias minutes skirti dovanos paieškai – išrinkti patraukliausią puokštę, sveikinimo tekstą. Šiaip ar taip – gėlės žiedas, dėmesys – svarbus kiekvienai moteriai, kur ji begyventų – didmiestyje, mažam kaimelyje ar vienkiemyje. Išsirinkti gėles internetinėje parduotuvėje visiškai nesudėtinga  – visos puokštės turi aprašymus, nuotraukas, o Jūs turite savo skonį ir poreikius. Gėlės – kaip ir bet kuri kita prekė – visiškai sėkmingai gali būti perkama internetu.  Galite rinktis iš jau sukomponuotų puokščių, tačiau jeigu nė viena siūloma puokštė netinka, galima paprašyti, kad būtų sukomponuota individualiai iš pasirinktų žiedų ir puokštės priedų. Vadinasi, dovanojama puoštė dar gali būti ir unikali. Kartu su gėlėmis galima išsiųsti sveikinimo atviruką, netgi užsakyti, kad įteikiant grotų gyva muzika, atliekama pasirinktu instrumentu (styginiu, pučiamuoju, ar net keliais skirtingais iškart). Kad rinktis būtų lengviau, daugelis parduotuvių labai nesudėtingai suklasifikuoja puokštes – vienokios skirtos mamai, kitokios – vyrui ar draugei.

Žinoma, domina ir kainos – priklausomai nuo parduotuvės, išsirinktos puokštės ir pristatymo vietovės – svyruoja nuo keliasdešimt litų iki… Čia ribas gali nubrėžti tik jūsų poreikiai ir fantazija.  Pradžiuginkite savo Mamas gėlėmis.

Gėlių salonai, kurie teikia pristatymo į namus paslaugą, yra tiek Vilniuje, tiek Kaune, o gėles pristato visoje Lietuvoje, net į Neringą.

Smagių dovanų!