Press "Enter" to skip to content

Idėja Kalėdoms: dovanos, kurių nereikia sandėliuoti

Kalėdos asocijuojasi ne tik su pramogomis, bet ir su dovanomis. Norisi sugalvoti, ką nors tokio, kad dovana būtų įdomi, originali. Žinoma, šiais laikais nesunku išrinkti norimą dovaną – nueini į parduotuvę, pasisukioji tarp lentynų – ir krepšys prisipildo įvairiomis smulkmenomis ir daiktais. Vieni jų naudingesni, kiti – ne tokie naudingi.

Šį sykį pakalbėsiu apie truputį kitokias dovanas – kurios nedulka spintose ar lentynos, o teikia tikrai ne mažiau smagių akimirkų kaip naujas žaislas.

Taigi – dovanokite kitiems ĮSPŪDŽIUS. Kaip keistai tai beskambėtų, bet padaryti visiškai įmanoma.

Padovanokite bilietus į muziejų ar zoologijos sodą. Žmonės net neprisiruoštų ten nueiti, o gavę bilietus tikrai ras progą aplankyti ir sužinoti, ką nors naują.

Bilietai į koncertą ar teatrą. Jeigu žinote ir turite galimybę – padovanokite bilietus į kokius nors renginius. Dabar labai nesudėtinga tai padaryti, nes repertuarai dažnai žinomi visiems metams. Tokiu būdu Jūsų dovana praskaidrins žmogui gyvenimą ne tik per Kalėdas.

Padovanokite SPA procedūrą ar masažų kompleksą. Tokia dovana ir kūnui ir sielai.

Jeigu turite vaikų ne vieną, kaip ir pas mus – galima padovanoti „Tėčio ar mamos” dieną. Tą dieną visas dėmesys tenka tam vaikui, Jūs galite ką nors kartu nuveikti.

Kelionės. Jos nebūtinai turi būti kokios nors prabangios – galima tiesiog suplanuoti, ką nors pamatyti. Tokios pramogos palieka nemažai gerų emocijų.

Draugams galima padovanoti „Kūrybos dieną”. Pavyzdžiui, vieną dieną galvojate ir darote dienos projektus pas kokią draugę. Esam tai išmėginusios su Laimute – įspūdžiai nepakartojami.

Kokias dovanas dovanojate Jūs?