Press "Enter" to skip to content

Apie tai, kam negaila pinigų

 

 

Nežinau, ar kada pagalvojote, kaip atsakytumėt į klausimą: „Kam Jums negaila pinigų?”

Kelias minutes pagalvokite ir sau atsakykite, juk iš tikro visi dirbame tam, kad užsidirbtume pinigų. Tada juos tenka išleisti – apgalvotai ar nelabai, savo malonumui, būtinybei. Uždaviau šį klausimą ir mūsų FB puslapyje, tai skaitytojai pasidalino į dvi kategorijas – vieniems negaila būtiniausiems dalykams – sveikatai, maistui, kitiems – įvairiems dalykams, kurie teikia džiaugsmą – jiems paties arba artimiesiems.

Pagalvojau, kam negaila pinigų man pačiai:

– sveikatos profilaktikai. Nors Lietuvoje tai dar nėra labai populiarus dalykas, nebent du gydytojai – odontologas ir ginekologas, prisimenami profilaktiškai. Bent jau vieną sykį per metus derėtų pasidaryti tyrimus, pasitikrinti nuodugniai sveikatą. Juk pradinėse stadijose daugelis ligų labai nesudėtingai išgydoma.

– aktyviam poilsiui. Taip, ne televizoriui, o aktyviam poilsiui – patogiems žygio batams, rūbams,  kelionėms.

– knygoms. Specialybinėms, grožinėms, vaikiškoms. Pačioms įvairiausioms.

– gerai patalynei. Juk jeigu trečdalį gyvenimo pramiegame, tai ir patalynė turi būti maloni, gerai nešiotis. Tik jos nereikia daug – kad nereiktų saugoti.

– hobiams. Siūlams, geriems įrankiams.

Pasidalinkite komentaruose, kam negaila pinigų Jums?

One Comment

  1. Jonas Ragaisis Jonas Ragaisis 2012 03 30

    Heh, aš kaip informatikas, tai man ne gaila pinigų visokiems aparatams (išmaniam telefonui, naujam kompiuteriui, mikrofonui, programoms, greitesniam internetui…). Tad man visa technika turi būti patogi ir atliekanti to, ko aš iš jos prašau.
     
    Nėra gaila pinigų gerų draugų dovanoms :)
     
    Nėra gaila pinigų, kai laiką leidžiu su panele ar draugų kompanija.
     
    Ypač nėra gaila pinigų (ar už juos nupirktos kokios staigmenos) tiems, kurie man padeda išspręsti kokią problemą, padeda gyvenime mokytis ir pan.

Comments are closed.