Stebuklingos medžiagos virtuvės spintelėje

Esame nemažai rašę apie „stebuklingas“ valgomosios sodos savybes ir panaudojimo būdus. Lifehacker sako, kad neįprastų savybių turi ir… cukrus. Šaukštas cukraus pravers, jei karšta arbata ar sriuba nusiplikėte liežuvį. Tiesiog uždėkite cukraus ant nuplikusios vietos ir skausmas turėtų praeiti. Kadangi neturiu nuplikusio liežuvo, o jau esu po vakarienės, gal kas pasiryš eksperimentui ir pasidalins savo patirtimi komentaruose.

Written by Dainius Tulaba

Dainius - kompiuterių entuziastas, pagal išsilavinimą geologas. Tačiau visų pirma sutuoktinis ir tėvas. Verslininkas, investuotojas, darbuotojas. Dar rašau ir portale fwd.lt

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *