Press "Enter" to skip to content

Originalus vaiko gimtadienis ar kitos šventės vakarėlis

Foto gocrazy.lt

Artėja vasara – smagių vakarėlių gamtoje metas. Jei jau taip „nuskilo”, kad jūsų atžala į šį nuostabų pasaulį atkeliavo šiltuoju metų laiku ir galite švęsti gimtadienio šventę gamtoje, kreipkitės į GoCrazy.lt ir jūsų šventė bus dukart smagesnė ir įdomesnė, o jubiliatui įspūdžių pakaks visiems metams, iki kito gimtadienio.

GoCrazy organizuojami gimtadieniai labai šaunūs, naudojama daug inventoriaus, scenarijai labai apgalvoti ir daugybę kartų išbandyti. Berniukams jie organizuoja „Karinių pajėgų generolo” ir „Šnipo gimtadienius”, mergaitėms ir jų pagalbininkams nykštukams „Fėjų vakarėlius”. Aišku, kaip ir visos pramogos, tai nėra labai pigu (450-550 Lt, priklausomai nuo žmonių skaičiaus), tačiau GoCrazy komanda pateisins kiekvieną išleistą litą. Yra ir gerų naujienų – jei jūsų šventė vyksta šeštadienį ar sekmadienį – GoCrazy dovanoja 100 Lt nuolaidą! Be puikios šventės jūsų atžala gaus daugybę naujų įspūdžių, naujos patirties, nustebins draugus ir, aišku, kad niekas nedrįstų sakyti jog visa tai buvo netikra – šventės pabaigoje solinezantui įteikiamas sertifikatas.

Go Crazy tinka jums, jei jūsų atžala 7-13 metų amžiaus;

Mėgsta nuotykius;

Yra aktyvus;

Jūsų šventė vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje arba… Londone!

Pssssst!!! GoCrazy turi ką pasiūlyti ir šauniųjų atžalų mamytėms bei tėveliams. Pikantiškieji ir išdykę mergvakariai, bernvakariai, išsikrauti padedantis dažasvydis, jaunystę priminsiantis karinis vakarėlis ir dar daug kitų variantų. Žodžiu – jei pavargote – GoCrazy, atsipalaiduokite ir pailsėkite! Įspūdžiai jūsų vaikui ir jums.

2 Comments

  1. Nemokama e-knyga: Kaip sukurti savo verslą per 30 dienų | 30 dienų, kurios pakeis tavo gyvenimą Nemokama e-knyga: Kaip sukurti savo verslą per 30 dienų | 30 dienų, kurios pakeis tavo gyvenimą 2011 12 08

    […] kurti nenorite, tačiau patiko teikiamos paslaugos – apie jas plačiau galite pasiskaityti eitne.lt portale ar pačių GoCrazy […]

Comments are closed.