Press "Enter" to skip to content

Kas vyksta Klaipėdoje: šeimos popietės Friedricho pasaže

Kaip žinia, Klaipėdoje, ypač vasarą, tikrai netenka nuobodžiauti. Šeštadieniais kviečiame apsilankyti Klaipėdos koncertų salėje, na o sekmadieniais visus vaikučius ir jų tėvelius į smagias šeimos popietes kviečia Friedricho pasažas, įsikūręs Tiltų g. 26 A, Klaipėdoje. Šioje jaukumo ir ramybės salelėje puikiai laiką praleis ne tik mažyliai, bet ir jų tėveliai. Šeimos popiečių metu mažiesiems tikrai yra kuo užsiimti, kol tėveliai pietauja ar mėgaujasi puodeliu kavos. Liepos mėnesį mūsų (ir jūsų) dar laukia trys nuostabūs renginiai.

07 10 – PIRATIŠKAS BURBULIATORIUS (15val.)

Milžiniško dydžio burbulų pūtimas. Piešimas muilo burbulais. (Šalia burbulų, žinoma, pamatysite ir mūsų portalo komandą.)

Vaikų lauks tikras arkliukas poni

Veidų piešimas

Piešinių konkursas “Burbu burbu burbulai”.

 

07 17 – GYVŪNAI – MŪSŲ DRAUGAI (15val.)

Dalyvauja gyvūnų globos namai „5 pėdutės“

Bus tikrų šuniukų, kačiukų, triušiukų

Vaikų lauks tikras arkliukas poni. Atsivesk ir tu savo augintinį !

Veidų piešimas

Piešinių konkursas “Mano mylimiausias augintinis“

 

07 24 – SU VĖJELIU! (15val.)

Muzikinė – pramoginė programa „Linksmas vėjas“

Veidų piešimas

Piešinių konkursas „Mano vėjas“

Aktyviausi/drąsiausi/išradingiausi kiekvieną sekmadienį gali tikėtis įvairių, organizatorių ir rėmėjų įsteigtų prizų. Vienas jų – Prémaman įsteigtas dovanų čekis: net 50 litų kiekvieną sekmadienį! Būkite aktyvūs ir turiningai leiskite sekmadienių popietes su visa šeima Friedricho pasaže!

Šeimos popietės vyks ir rugpjūčio mėnesį – prenumeruokite mūsų naujienas el. paštu ir sužinokite renginių programą pirmieji!