Kaip greičiau ir skaniau paruošti atšaldytą mėsą
Dalinkis:

Ko gero daugelis šventiniams patiekalams naudoja šaldytą mėsą iš šaldymo kameros, ypač jei turime senelius ar kitus giminaičius kaime, kurie retkarčiais palepina mažais kiekiais šviežienos (na kokia 10-15 kilogramų). Nepavykus visko greitai suvalgyti (o to ir nereikia), didžiąją grobio dalį užšaldome šaldiklyje. Ruošiant mėsą vartojimui ar ketinant iš jos iškepti kokį patiekalą visuomet reikia planuoti labai iš anksto, geriausiai iš vakaro. Jei norime mėsą atšildyti greičiau, Lifehacker rekomenduoja ją apšlakstyti puse stiklinės vyno acto. Actas sumažina užšalimo temperatūrą, todėl jūsų mėsa atšils greičiau, be to actas ją dar suminkštins bei suteiks savitą prieskonį. Skanių patiekalų!

Written by Dainius Tulaba

Dainius - kompiuterių entuziastas, pagal išsilavinimą geologas. Tačiau visų pirma sutuoktinis ir tėvas. Verslininkas, investuotojas, darbuotojas. Dar rašau ir portale fwd.lt

This article has 4 comments

    • Dainius Tulaba
      Dainius Tulaba Reply

      Laima, ko gero citrinos sultys netiks, nes ne visai taip veikia. Jos tik minkština, o actas pažemina užšalimo temperatūrą, ko pasėkoje ledas greičiau ištirpsta. Čia panašus procesas, kaip esant kuo žemesniam slėgiui, žemėja ir skysčių virimo temperatūra.

    • Dainius Tulaba
      Dainius Tulaba Reply

      Kaktusai, tai reiškia, kad mokiausi, laikiau egzaminus, bet susidėjus aplinkybėms ir prisidėjus asmeniniam pasirinkimui neparašiau diplomo, dėl ko negavau diplomo. O specialybė buvo Petroleum Engineering.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>