Press "Enter" to skip to content

Idėja Kalėdoms: stalo puošmenos be didelių investicijų

Artėjant gražiausioms metų šventėms, pagalvojame ne tik apie dovanas, bet ir stalo puošybą. Keletas idėjų, kurios padės išsiversti be didelių piniginių sąnaudų, bet džiugins akį rezultatu. Pats paprasčiausias būdas – panaudoti vietoj žvakidžių vazas ir priberti jas spanguolių, negliaudytų riešutų arba spalvingų pupelių. Arba apklijuoti džiovintais vaisiais.

Jeigu neturite vazų, galima panaudoti ir stiklainius – juos švariai išblizginkite, priberkite Glauberio druskos (ji naudojama ir vonios druskai gaminti), dekoruokite pušų šakelėmis ir konkorėžiais:

Virtuvei dekoruoti galite panaudoti ir maisto gaminimo prietaisus. Negi ne žaviai atrodo tarka?

Kalėdiniam stalui papuošti galima panaudoti ir tuščias konservų dėžutes, jas dekoruokite juostelėmis ir išbadykite ornamentus:

Nepamirškite ir eglutės žaisliukų. Suderinę stalo atributiką – servetėles, staltiese, indus galite išgauti subtilų, vieningą vaizdą:

Truputį daugiau darbo reikalaujantis, bet ne mažiau žavus rankdarbis – žvakidės iš nuotraukų. Jose gali atsispindėti svarbiausi metų įvykiai, smagiausios akimirkos:

Jeigu nepatingėsite, namuose tikrai rasite puikių priemonių jaukumui ir grožiui sukurti:

Puikių minčių!

Iliustracijos iš heartloveweddings.com, shorelychic.blogspot.com, zeospot.com, boards.weddingbee.com, budgetwisehome.com, flowe-rs.com, designedbythebride.blogspot.com

2 Comments

    • Ilona-Eitnė Ilona-Eitnė Post author | 2011 11 30

      Prašom, į sveikatą :)

Comments are closed.