Press "Enter" to skip to content

Filmas: Asteriksas olimpinėse žaidynėse (Astérix aux jeux olympiques)

Photobucket

Kaip jau įprasta ketvirtadieniais – vėl filmo rubrika. Šį kartą norime pristatyti ne Holivudo kūrinį, tačiau tikrai nė kiek ne prastesnius, kone klasika ir serialu tapusius Asterikso ir Obelikso nuotykius. Jūsų dėmesiui olimpinis epizodas.

Puikus filmas žiūrėti su šeima. Skatina mastymą, juoką ir žadina norą sportuoti. Šalutinis poveikis: gali sukelti nepaaiškinamą norą vartoti neaiškios kilmės skystimėlius, idant išspręstumėte savo problemas.

Trumpa filmo reziume iš kinoteka.lt:

Kilmės šalis: Prancūzija
Žanrai: Komedija, Nuotykių, Pasaka, Šeimyninis
Pasirodymo metai: 2008
Režisierius: Frédéric Forestier
Vaidina: Gérard Depardieu, Clovis Cornillac, Benoît Poelvoorde, Alain Delon, Vanessa Hessler
Trukmė: 1 val. 56 min.

Dėmesio: žemiau pateikiama informacija apie filmo siužetą!

50-tieji metai prieš mūsų erą. Visa Galija valdoma Romos Imperijos, ir tik vieno kaimelio gyventojai dar šventai tiki savo nenugalimumu. Jame gyvenantis jaunasis Meilistoriksas įsimyli Graikijos princesę Iriną. Meilė abipusė, tačiau didžioji politika jau nulėmė Irinos likimą – ji turi tapti Romos Imperatoriaus Julijaus Cezario (akt. Alain Delon) sūnaus Bruto žmona. Siekdama atitolinti nepageidaujamas vestuves, o kartu suteikti progą Meilistoriksui, princesė paskelbia ištekėsianti už Olimpinių žaidynių nugalėtojo. Asteriksas (akt. Clovis Cornillac) ir Obeliksas (akt. Gerard Depardieu) imasi padėti savo žemiečiui nugalėti varžybose ir laimėti mylimosios ranką.

Smagaus vakaro.