Press "Enter" to skip to content

Šiandien truputis apie … kėdutes

Ne apie automobilines, nes apie jas esu rašius. Dabar apie tas paprastas, ant kurių sėdi mūsų vaikai, jų užsiėmimų metu. Žaisdami, piešdami.

Pradėjom reformuoti mergaičių kambarį ir iškilo klausimas, kokių kėdžių reiktų mūsų vaikams. Viskas aišku, kol vaikas mažiukas – kambarinė kėdutė (su gulima padėtimi, kad galėtų numigti), maitinimo, kad galėtų pavalgyti. O vyresniam vaikui?

Dabar turim tvirtas medines kėdutes – patogias atsisėsti, persinešti į kitą vietą. Mane gązdina tik vienas klausimas – ką daryti su Joriu?! Joris, labai mėgsta visur užlipti. Bet kėdė, stovinti prie pietų stalo jam dar labai didelis iššūkis. O va, sesių medinukės – pats tas – ir užsikart galima, ir nulipti.

Svarstom apie sėdmaišius – pliusų tikrai nemažai – nėra jokių aštrių kampų, kad bedūkdami susitrenktų, užvalkalai medvilniniai, nusiima ir išsiskalbia (o ir spalvų pasirinkimas nemažas), lengvi – vaikai gali perstumti iš vienos vietos  į kitą. Jei užlips, nebaisu, kad persivers ir užsigaus (dabar šitą triuką dažnai iškrečia Joris – atsistoja ant kėdutės, atsiremia į atkaltę ir griūna su kėde, vaizdelis tikrai nedžiuginantis).

Be to ir stuburui sveikiau – prisitaiko prie vaiko kūno formos, neapkrauna stuburo, kas labai svarbu augančio vaiko laikysenai.

Gal kas turit idėjų ir patarimų? Gal be pliusų, kuriuos pastebėjau yra ir minusų – juk daugelyje namų yra tokių daiktų, įvairių firmų, spalvų.

5 Comments

  1. Eglė Eglė 2010 03 31

    Mes turime namuose būtent šitos firmos. Nusiskundimų neturim. Ir pačiai patogu prisėsti prie žemos lovytės bei pasekti sūnui pasaką, nes tas daiktas skirtas sėdėti iki 70 kg. Beto išskalbus (nusiima medžoaga) patogu skalbyklėje išskalbti, esu džiovinusi ir džiovyklėje. Rekomeduoju:)

  2. Eitnė Eitnė 2010 03 31

    Labai smagu ;) Dabar reiks dar išbandyt, ar negebės mano džigitas ant jo sprando nusisukt :D

  3. Eglė Eglė 2010 03 31

    Neturėtų, nes kol maži jie mėgsta po pilvu pasikišti:)

  4. Eitnė Eitnė 2010 03 31

    Liuks :)

  5. Eitnė Eitnė 2010 04 03

    Joriui patiko – vakar visą vakarą karstėsi ant sėdmaišio! Rekomenduojam :)

    Būtų smagu, jeigu ir kiti savo nuomonę pasakytų, nes labai įdomu žinoti žmonių nuomonę apie prekes, kurias tiekėjai siūlo į mūsų parduotuvę.

Comments are closed.