Press "Enter" to skip to content

Redutės mamos laiškas

Tinklaraščio nėštutė Eglė, kaip jau žinote, susilaukė dukrelės Redutės. Taigi, mamytės laiškas ir dukros nuotrauka susipažinimui:
Photobucket
Labas, aš Reda. Taip gera buvo mamos pilvelyje, bet teko iš ten „kraustytis“ ir susipažint su savo šeima. Juk tiek manęs laukė brolis, mama ir tėtis. Bet apie viską nuo pradžių.

***

Savaitė laiko virš termino. Ryte vizitas pas gydytoją, Gavom siuntimą į patologinį skyrių ir iš karto į priimamąjį, kad atsigult į ligoninę. Tėtis įkurdina savo  merginas palatoje ir išlekia pas sūnų. Liūdna labai, skaitau žurnalus. Palata dvivietė, bet guliu viena, Tokia spengianti tyla, tokia ramybė. Vis įpratus, kad sūnus namie burzgia mašinom, žaidžia visokius žaidimus su garsu. Užrašo vaisiaus tonus – viskas puiku. Tada pakviečia apžiūrai. Teko susipažint su patologinio skyriaus vedėju. Išklausė kaip jaučiuosi, patikrino būklę ir pasakė: „Na ką merginos, teks jums gelbėt, nes per daug gerai mažoji ten jaučias ir nesiruošia pati išlįst“. Taigi gimdos kaklelio masažiukas, po to echoskopija – vaisiaus būklė puiki, vandenų pakankamai. Skyriaus vedėjas apkabina per pečius ir palinki sėkmės.

Taigi vidurnaktis, gavau draugę, kad nebūtų vienai liūdna. Bet tuo metu jau man ne be tas rūpėjo, jau skaičiavau sąrėmius, kurie buvo reguliariai kas 7min. 4val. nakties pažadinau naktinę sesutę, nes jau sąrėmiai kartojosi kas 5min. Užrašo vaisiaus tonus, budinti ginekologė perkelia mane į gimdymo palatą. Tada pasikviečiau vyrą ir gydytoją, su kuria buvo sutarta, kad dalyvaus ir padės gimdymo metu. 6val. ryto jau kamavo sąrėmiai kas 2min. Oi kaip skaudėjo, kaip prašiau vyro pagalbos. Gydytoja parodė kaip daryti masažus, tai teko vyrui gerai paplušėt. Kai pamiršdavau kaip kvėpuoti -gydytoja vis su manim kvėpuodavo kartu. Gimdymas vyko natūraliai ir 7.47 val Redutė jau gulėjo ant krūtinės. Ta nereali palaima, tas džiaugsmas, ašaros, tėčio bučiniai, net gydytojos apkabinimas ir džiaugsmas, kad viskas sėkmingai praėjo. Nedažnai būna tokių gražių ir nuostabiai graudžių akimirkų.

Photobucket
***

Šiandien puikiai augu namuose, džiaugiamės tėčio ir brolio meile ir globa.

Eglė ir Reda

Sveikatos ir kantrybės mamai ir daug gražaus gyvenimo pažinimo Redai. Būkit laimingi!


5 Comments

  1. Laima Laima 2010 05 07

    Gražių akimirkų dar daug daug Jūsų gyvenime :)

  2. eglesias eglesias 2010 05 07

    ačiū :)

  3. Lilija Lilija 2010 05 07

    Jetau,vos neapsiverkiau paskaičius.Nuostabiausias jausmas,kai pajunti vaiką ant krūtinės.

  4. Sajan Sajan 2010 05 07

    Labai grazus pasakojimas,aukit sveikos ir laimingos:)

  5. eglesias eglesias 2010 05 07

    ačiū, Lilija ;)
    ačiū, Sajan ;)

Comments are closed.