Press "Enter" to skip to content

Knygų lentyna: "Kūdikių kineziterapija"

Photobucket

Šį sykį norėčiau pristatyti naują, dažais kvepiančią Margaritos Senkutės knygą – „Kūdikių kineziterapija”. Kiek teko domėtis autorės darbu su vaikais, įvairiomis jos rekomenduojamomis mankštomis – nei karto nenusivyliau. Pati mokiau Jorį sėdėti pagal  jos pateikiamas metodikas. Šioje knygoje tėvai ras labai daug praktinių patarimų, kaip mankštinti savo kūdikį, kad jis augtų guvus ir sveikas  net iki 1,5 metų. Išsamios nuotraukos ir aprašymai tikrai padės tai padaryti lengviau.

Kaip sako pati autorė:

Knygoje trumpai rašoma apie pagrindinius kūdikių sutrikimus, taip pat yra daug paveikslėlių, kuriais vadovaujantis galėsite mokytis, sportuoti ir dirbti su kūdikiu. Knygelė skirta kūdikiui nuo pat gimimo iki jo koordinuoto vaikščiojimo, vadinasi knygele galėsite naudotis net 1,5 metų.

Ką sudomino šita informacija – visada galite rašyti elektroniniu paštu – kineziterapija1@gmail.com, autorė manau mielai padės ją įsigyti.

Ši knyga pravers tiek tėvams, tiek studentams.

Sėkmės darbe Margaritai ir tėveliams mankštinant savo vaikus.

4 Comments

  1. Istorijų konkursas: Linksmiausias nuotykis sportuojant Istorijų konkursas: Linksmiausias nuotykis sportuojant 2010 08 24

    […] Mes vėl su dovanomis. Šį sykį dovanosime Margaritos Senkutės knygą "Kūdikių kineziterapija". Labai norėtume, kad dalyvautų nėštukės arba jų vyrai arba mamos, kurios turi mažylius iki […]

  2. Justė Justė 2011 09 13

    As turiu šią knygą skanuotą, jei kam reikia, prašom.

    • Ilona-Eitnė Eitne Post author | 2011 09 15

      Aš tokiais atvejais vis tik už autorių teises – negalima iš mergaitės atimti duonos.

    • kleopatraaa kleopatraaa 2012 05 14

      as noreciau :)
       
       
       

Comments are closed.