Idėją radau aj-receptai.blogspot.com. Aišku, kaip ir kiekvieną sykį, vis sugalvoji, ką nors naujo. Taigi teftelių interpretacija pagal mūsų šeimyną:

Photobucket

Maltos mėsos 600 g (naudojau liesą kiaulieną)
ryžių nevirtų 100 g
morka didesnė
svogūnas
truputį druskos, pipirų
majonezo – 2 šaukštai

Morką smulkiai sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti. Tada pravėsusias daržoves sudėti į maltą mėsą, ten pat žalius ryžius, majonezą, prieskonius ir viską suminkyti.
Iš gautos masės daryti nedidelius kukulius ir dėti į kepimo indą.

Padažas: stiklinė vandens, keturi šaukštai pomidorų padažo, pora šaukštų grietinės ir majonezo, šaukštas miltų. Viską išplakti ir supilti ant mėsos kukulių.

Kepti (200 laipsnių orkaitėje) iš pradžių 45 minutes uždengus folija, paskui dar penkiolika minučių atidengus.

Skanaus!