Press "Enter" to skip to content

Balsuojam konkurse "Dovanoju širdį"

Photobucket

Na va, atėjo lemtingoji akimirka – visi norintys pamatyti nuotraukas ir balsuoti spaudžia ŠITĄ NUORODĄ.

Balsuojame prie kiekvienos nuotraukos pasirinkdami apačioje patiko/nepatiko. Laiko turime tris dienas – 8, 9 ir 10 vasario, o 11 dieną paskelbsime laimėtoją. Išsirinkite Jums gražiausias, šauniausias poreles, originaliausias idėjas. Dalyvių yra tikrai daug, pasidžiaukime kartu gražiais žmonėmis ir nuotraukomis.

Sėkmės konkursantams ir gerų potyrių balsuotojams ir žiūrėtojams!

10 Comments

  1. Jurgita Jurgita 2010 02 08

    Sveiki,
    o kodel tiek ne daug nuotrauku, uz kurias galima balsuoti ir kodel nematau savo nuotraukos tarp konkurso dalyviu??? :(

  2. Eitnė Eitnė 2010 02 08

    Stokitės ant pirmos nuotraukos ir pamatysite ją dideliu formatu – tada yra šonuose rodyklės pilkos, kuriomis galėsite valdyti – nuotraukų yra beveik septyniasdešimt ;)

    Be to yra ir paradiniame puslapyje pilkos rodyklės – tada pamatysite visus koliažus nuotraukų ;)

  3. Dainius Tulaba Dainius 2010 02 08

    Na, kaip sekasi balsuotojams? Jei kils kokių papildomų klausimų ar neaiškumų – drąsiai rašykit čia komentaruose, ar el. paštu, stengsimės padėti/paaiškinti kuo greičiau kas ir kaip. O sekančiam konkursui jau viskas bus paprasta, nes sistema žada pasilikti ta pati.

  4. margariux margariux 2010 02 08

    Aš asmeniškai už tai, kad nuotraukas vertintų keli žmonės, kurie duotų tam tikrą vertinimo sistemą, nes kiek pažiūrėjau, tai žmonės daugelis minusiukų pridavę, sakiau aš atsiųsiu irgi nuotrauką, bet kažkaip pražiopsojau tą laiką.. bet dabar galvoju, gal vis dėl to gerai, žmonės šiais laikais pikti.. ir pamatyti santykiu 1 su 5 gerą su blogu ženklu, kažkaip mane nuliūdintų. stiprybės dalyvaujantiems, bet siūlau Jums sukurti grupelę žmonių, kurie duoda nuo 5 iki 1 taškus, ir taip išrenka geriausią ;)

  5. Laima Laima 2010 02 08

    Nedėjau foto į konkursą, todėl galiu bešališkai ir komentuot :). Akivaizdu, kad negražiai balsuojama :( Susidaro vaizdas, kad jei foto gražesnė ir gali pretenduo į laimėjimą, tai „sumetam” neigiamą vertinimą… Liūdna, kad taip :(…

  6. Dainius Tulaba Dainius 2010 02 09

    Na, čia „pirmas blynas”. Sekantys konkursai bus ir kiek kitaip foto pateikinėjamos ir kitoks balsavimo mechanizmas. Ko gero padarysim tikrai vertinimą nuo 1 iki 5.
    Dėl kompetetingos žiuri tai suabejočiau, nes tuomet susilauksim begalės priekaištų dėl šališkumo ir panašiai.

  7. zuzuka zuzuka 2010 02 09

    Tikrai grazių foto yra. Na, kai yra konkurencija, švarus balsavimas pamirštamas. Man priimtiniausias variantas būtų, kai yra tik galimybė duot balsą ir viskas… O kai yra pasirinkimas, prasideda piktnaudziavimas. Aš ruošiaus,bet pavėlavau kazkaip… :)

  8. Eitnė Eitnė 2010 02 09

    Tikrai negalvojau, kad žmonės tokie pikti gali tapti dėl trisdešimt litų…

  9. Jūratė Jūratė 2010 02 09

    Graži idėja, gražus konkursas ir gražių nuotraukų yra:)
    Na bet tos buitinės fotografijos, apsiblaususiomis akimis… Jei pozuotojai dėl prizo nesigėdija teršti konkurso, tai šeimininkai, manau, gali vienašališkai nuspręsti toookius šedevrus netalpinti.
    Šiaip ar taip, sėkmės konkursantams ir stiprybės Premaman komandai:)

  10. shamka shamka 2010 02 09

    kiek graziu nuotraukuuuuu :) balsavau, tik uz labai patinkancias, kazkaip ne nekilo ranka balsuot uz kokia nepatinkancia, nes tokiai temai esant ju ir nera:) visos meile atsiduodancios :) tik vestuvinems galetu but ir atskiras konkurselis :) siulau kita karteli nerodyt balsavimo rezultatu :), tada gal nebalsuos konkurentiskai tiek :)

Comments are closed.