Aišku, tam kas gavosi iki florentinų tolokai. Bet už tai avižiniai sausainiai labai neblogi. Kartais sumaišius pačius netikėčiausius dalykus gaunasi visai neblogas rezultatas. Spintelėje radom ir sumaišėm:
avižinių dribsnių – pusę dėžutės
kondensuoto pieno – vieną skardinę
tris saujas Studentų mišinio.
Viską sumaišėm dubenyje, tada išdėliojom ant kepimo popieriaus nedideliais kupsteliais ir kepėme maždaug dešimt minučių 180 laipsnių orkaitėj. Svarbiausia, sulaukti kol pravės, kad nesutrupėtų.
Gavosi dar vienas visai neblogas saldumynas prie arbatos. Netgi gal būt kažkiek sveikas.
Skanaus!
Tobuli sausainiai:):):) Kepiau jau ne kartą, tačiau tik dabar prisiruošiau padėkoti už receptą – AČIŪ:):):)
Labai džiaugiuosi, kad patinka. Kuo daugiau skanumynų ir geros arbatos ;)
[…] Gamindavom florentinus iš avižų dribsnių, o šį sykį nusprendėm išmėginti Beatos pasiūlytą kalėdinių florentinų receptą. Taigi prireiks: 1 dėžutės kondensuoto pieno su cukrumi 300 g kukurūzų dribsnių sauja sezamo sėklų Originaliame recepte dar yra aguonos, bet jų nedėjom. […]