Press "Enter" to skip to content

A la florentinai arba avižiniai sausainiai kitaip

Photobucket
Aišku, tam kas gavosi iki florentinų tolokai. Bet už tai avižiniai sausainiai labai neblogi. Kartais sumaišius pačius netikėčiausius dalykus gaunasi visai  neblogas rezultatas. Spintelėje radom ir sumaišėm:

avižinių dribsnių – pusę dėžutės

kondensuoto pieno – vieną skardinę

tris saujas Studentų mišinio.

Viską sumaišėm dubenyje, tada išdėliojom ant kepimo popieriaus nedideliais kupsteliais ir kepėme maždaug dešimt minučių 180 laipsnių orkaitėj. Svarbiausia, sulaukti kol pravės, kad nesutrupėtų.

Gavosi dar vienas visai neblogas saldumynas prie arbatos. Netgi gal būt kažkiek sveikas.

Skanaus!

Photobucket

3 Comments

  1. Jūratė Jūratė 2010 05 15

    Tobuli sausainiai:):):) Kepiau jau ne kartą, tačiau tik dabar prisiruošiau padėkoti už receptą – AČIŪ:):):)

  2. Eitnė Eitnė 2010 05 15

    Labai džiaugiuosi, kad patinka. Kuo daugiau skanumynų ir geros arbatos ;)

  3. […] Gamindavom florentinus iš avižų dribsnių, o šį sykį nusprendėm išmėginti Beatos pasiūlytą kalėdinių florentinų receptą. Taigi prireiks: 1 dėžutės kondensuoto pieno su cukrumi 300 g kukurūzų dribsnių sauja sezamo sėklų Originaliame recepte dar yra aguonos, bet jų nedėjom. […]

Comments are closed.