Press "Enter" to skip to content

Tinklaraščio nėštukė: pasimatymas su vaikeliu

Rašo Agnė:

„Vasaros pradžia ilgai laukta ne tik dėl saulėtų dienų, šilto oro ar atostogų, bet dar ir dėl to, kad mano nėštumas jau perkopė į antrą trimestrą. Dabar laukiam 13 savaitės pradžios, o ta proga visa šeimyna buvom pasimatyme su mažuoju pilvuko gyventoju. Gydytoja echoskopo pagalba išmatavo visus tyrimams reikalingus parametrus ir kaklo raukšlę, ir šlaunikaulį, matėm ir susidariusį nosies kaulą. Pagal visus matmenys nėštumas atitinka 12-13 sav. Mažojo gyventojo ilgis 58,7 mm.

Vyras labai džiaugėsi ne tik pamatęs mažajį žirniuką, bet ir išgirdęs jo širdelės plakimą. Vyresnysis brolis nelabai dar suprato, ką ten ekrane gydytoja rodo, tik labai jau pergyveno – ar mamai neskauda.

Gydytoja apžiūrą bei geriausius vaizdus įrašė CD, taip pat gavome ir porą nuotraukėlių, kurias planuojam būtinai įdėti į mažiuko albumą.”

————————————————————————————————————————————————

Linkime jam augti toliau sveikam, mamytei stiprybės nešiojant ir lauksim tolesnių įspūdžių. Kaskart skaitydama, lyg iš naujo pergyvenu tas malonias pasimatymų akimirkas. Prisimenu, kaip vedėmės abi dukras į echoskopijos kabinetą – tai mažoji labiau rūpinosi, ar mama neserga, o Mildutė išplėtus akis žiūrėjo, „ką veikia brolis televizoriuje”.

One Comment

  1. Lilija Lilija 2009 06 04

    Agne,sėkmės tau.Tu tikra šaunuolė.

Comments are closed.