Press "Enter" to skip to content

Tinklaraščio naujagimiai: Nedutė – ketvirtas mėnuo

Štai mūsų tinklaraščio mergytė sulaukė jau keturių mėnesių. Istoriją tęsia mama Neringa:

090715 007
Net nesitiki, bet jau sulaukėme ketvirtojo mėnesiuko. Jis buvo tikrai smagus, turiningas, pilnas įspūdžių. Pagaliau baigėsi pilviuko skausmai, aišku kartais dar papučia, bet jau visai nežymiai ir nedažnai.

Mėnesio pasiekaimai – juokas balsu! Oi, kiek buvo džiaugsmo ir man ir sesytei, kai sesytė Nedą prajuokino. Jausmas neišpasakytas! Dabar jau vis dažniau ir dažniau palepina ne tik šypsena su duobutėmis, bet ir juoku. Be galo norim sėstis ir atsisėdam įsikibus į mano rankas. Tai daro labai lengvai  ir nori sėdėti nuolat, kai nemiega. Dar vienas pasiekimas, kad vartomės jau nuo pilviuko ant nugarytės.

09 07 11 087

Šį mėnesį Nedutė tapo krikščione. Oi, kokia smagi šventė buvo! Nedutė bažnyčioje visą laiką pramiegojo, tik visai į ceremonijos pabaigą pramerkė akeles. Stebuklingai buvo rami tą dieną. Šventė vyko gamtoje, tai gero oro dozė tikriausiai suveikė, kad miegojo beveik visą dieną. Šiaip paprastai mes labai nemiegalės esam, aktyvistės,  dalyvauti vis norisi ir dienelę tikrai mažai miegam. Nedutės antrąjį vardą išrinko krikšto mama ir pavadino Klara. Rinko iš K raidės, nes ir sesytės  antrasis vardas iš K -Kornelija. Šventė praėjo sklandžiai, tik liko nepaleisti fejerverkai į dangų, nes per skubėjimą juos pamiršome namučiuose. Manau dar turėsim progos juos paleisti. Šventė vyko ne kaimuke, tai ir medelio nepasodinome, bet kai grįšim į kaimuką būtinai sodinsim sidabrinę eglę, kaip ir sesytei. Abi mergaitės turės savo medžius.
Su sesyte puikios draugės, jau Viltei kaip smagu, kai Nedutė ištisai ją stebi, šypsosi. Vyresnioji dukra labai stengiasi, žaislus rodo, šoka, dainuoja Nedutei.

090715 025

Šį mėnesiuką pagaliau pasijautė vasara, namie nenusėdim, gryną orą ir gamtą bei išvykas labai mėgstam. Aplankėm ir Druskininkų vandens parką, daug kartų laiką leidome prie upės, miške, taip pat kaimuke. Nedutė šventė ir Jonines. Oi, kaip smagu jai buvo. Dabar jau kopiam į penktąjį mėnesiuką, gydytoja atsotogauja, todėl ketvirtojo mėnesiuko skiepą gausim tik rugpjūčio pradžioje. Tada sužinosim svorį ir ūgį, nes labai smalsu kiek ji paaugo. Iki kitų susitikimų.

0618 028

——————————————
Džiaugiamės Nedutės pasiekimais ir sveikiname ją tapus krikščione. Palaimos jai ir jos artimiesiems.

4 Comments

  1. neringa neringa 2009 07 16

    Labai grazios nuotraukytes

  2. Lilija Lilija 2009 07 17

    Sveikinimai Nedutei tapus krikščione.O tėvelius sveikinu su 4-uoju mėnesiuku.Sesės tikros gražuolės.

  3. neringa neringa 2009 07 17

    Aciu labai :))))

  4. Jolanta Jolanta 2009 07 31

    Sveikinimai Nedutei …beje mano dukra irgi vardu Neda, vadinam ir Nedute ir Nedule…

Comments are closed.