Press "Enter" to skip to content

Tinklaraščio naujagimiai: Neda – devintasis mėnuo. Pirmieji žingsneliai

Photobucket
Net nesitiki jau devyni mėnesiai mums suėjo!
Buvo be galo turtingas šis mėnuo – išdaiginom net šešis dantukus – keturis viršuj ir du apačioje. Skausmingai jie lenda, naktį keliamės dažnai, bet juk tai taip laikina. Koks džiaugsmas, kai tie dantukai išlenda – atperka visas bemieges naktis.

Labai smagu sesėm kartu, dūksta, žaidžia: namai, tvirtovės stovi, lėles migdo, mamomis ir tėčiais pavirsta. Dar Nedutė mažutė, bet jau jai vaidmuo būna paskirtas. Oi kiek džiaugsmo mums su vyru jas stebėti iš šalies kaip žaidžia. Kartais Viltė nenori Nedutei duoti žaislų, bet paskui vis tiek kažkaip išprašo. Nedutė ištisai stojasi visur. Iš pradžių rėkdavo, nes atsistojusi nemokėdavo atsisėsti, bet dabar išmoko- stoja, tupia ir ropoja kaip vabaliukas per visus kambarius. Labai mėgsta žmones, stebi juos.

Photobucket
Valgo gerai. Su devintu mėnesiuku paragavom ir saldainį – sesė valgė ir paliko ant žemės numestą. Ateinu – Nedutė išsilupus saldainį šokoladinį ir kad kerta, visa burna šokoladuota, jau kaip išsigandau… Laimė neišbėrė, bet persigandus buvau. O Nedutė visa tokia laiminga!
Labai vilioja mandarinai, jeigu sesė valgo, net purtosi kaip nori paragauti. Naktim dar valgom mamytės pienelį. Dienomis jau  mėginu atpratinti, o buteliuko nepripažįsta. Tai labai didelė problema, nes vargais negalais sugirdau truputį vandens šaukšteliu. Vis dar labai vargstam dėl užkietėjusių vidurių, net su gydytoja teks konsultuotis.
Jau pamatėme ir pirmąjį, nedrąsų žingsnelį – siekė žaislo ir paėjo pagal staliuką. Gaila, kad daugiau nežengia, bet stebėsim ir lauksim toliau tų ypatingų pirmųjų žingsnelių.

Photobucket

Tai tiek šį sykį, nes labai veiklus mūsų gruodis.

2 Comments

  1. Eitnė Eitnė 2009 12 16

    Labai stipri mergytė, šauniai labai augat – super. Smagu matyti, kad ligos nekamuoja, dantukai dygsta, kojos tvirtėja – jau judėjimo džiaugsmą esat atradusios. Tuoj ir mielos raukšlelės nukris – nusilakstys tokiu aktyvumu.

    O dėl pilvelio tikrai pasitarkit su gydytoja, gal duos kokių patarimų kaip skysčių daugiau įduot. Gal reiktų kitokios formos buteliuko?

    Aukit sveikos! Ir šiltų jūsų šeimynai švenčių!

  2. neringa neringa 2009 12 17

    Ačiū Eitne ,va gal tikrai buteliuką kitą pabandyti reikia,gal tas kuo nepatinka,dabar kelis lašiukus suduodu nuo sesės kubus sulčių buteliuku,pabandėm dar avento nuo metukų ten rašo be soskio,bet negėrė iš jo

Comments are closed.