Press "Enter" to skip to content

Tinklaraščio naujagimiai: Joris – aštuntas mėnuo

Photobucket
Joriukas pagaliau įgijo daugiau judėjimo laisvės – niekad nerasi ten, kur padėjęs. Vieną minutę gražiai žaidžia ant patiestos anklodės, už akimirkos jau randi bekraustant sesių daiktus arba betraukiant iš po sofos jų numestus pieštukus. Tai dabar akis turiu turėti ir pakaušyje. Baigėsi tos dienos, kai galėdavau palikti ant lovos miegoti – tik prabudęs lipa iš lovos, įsitveria į kraštą, stovi ir kviečiasi. Jau taria pirmuosius „žodžius” – tete, mama, niam. Naujausias atradimas – atsidėdęs automobilinėje kėdutėje iš karto ragina vyrą važiuoti: „Brrr…”. Labai juokinga būna!


Photobucket
Sėdi tvirtai, keisti padėtį nebėra jokios bėdos. Pradėjo kelis darbus vienu kartu daryti – ne tik sėdi, bet tuo pat metu tyko, kur ką pačiupus. Jeigu gauna įsikibti – tada bando stotis.

Auga Joriukas labai socialus. Tuo galėjo įsitikinti  visi, kas aplankė mus parodoje „Vaikų šalis”.  Atradome dar vieną įdomų  – mūsų vaiką pamaitinti galime tik mes su vyru – nuo kitų maisto neima. Nupirkom ir buteliuką – siaučiant gripams, galvojau, kad reiks girdyti daugiau arbatų. Sūnus jį naudoja … žaidimams. Na, bet gerai, kad vis dar maitinu pati ir gražiai geria iš stiklinės.

Šį  mėnesį jau paragavo ir jogurto. Ekologiškas jogurtas rūgštokas, labai raukosi, bet įmaišius į košę – labai tinka.

Mergaites užpuolė gripas, tai slaugėm su Joriuku jas namuose. Sesės dabar labai geros jo draugės – jau drąsiau žaist galima. Susiropščia abi pas brolį į maniežą (jis atseit turėtų apsaugoti nuo per didelės sesių meilės) ir imituoja laivą. Baigėsi pavydas, prasidėjo didelė seseriška globa.

Photobucket

Va taip ir auga, po truputuką pažindamas pasaulį  ir  dalindamas šypsenas. Skaičiukų šį kartą nebus – nenoriu vesti vaiko į epidemijos židinį.

8 Comments

  1. neringa neringa 2009 11 26

    puikiai augat :)
    lai sveiksta sesės :)

  2. Eitnė Eitnė 2009 11 26

    Ačiū. Sesėms jau geriau. Mažoji kaip ir sveika, o didžiukę truputuką labiau liga kankina.

  3. Eglė Eglė 2009 11 26

    Na kaip ant mielių auga tas berniukas. O valgė per parodą ir iš mano rankų, nes nebuvo pasirinkimo:)

  4. Eitnė Eitnė 2009 11 26

    Žinosim, kam į auklybas atvežt ;) Ačiū už gerą žodį.

  5. Eglė Eglė 2009 11 26

    Auga berniukas kaip ant mielių:) Šaunuolis. Sveikatėlės visiems!

  6. Eitnė Eitnė 2009 11 26

    Sveiksta mūsų ligonės – jau visiems smagiau darosi.

  7. shamka shamka 2009 11 27

    linksma augt su tokia kompanija, sekmes :)

  8. Eitnė Eitnė 2009 11 27

    Dėkui, su jais tikrai nenuobodu. ;)

Comments are closed.