Press "Enter" to skip to content

Tarp girnų :)

Štai ir gavo mūsų tinklaraštis pirmąjį, pavadinčiau, „oficialų tarptinklaraštinį” įvertinimą – patekome tarp Blogračio girnų. Įvertinimą galite pasiskaityti pačiose „girnose”, o čia bus trumputis mano komentaras.

Parduotuvės blogas; kone gali regėti jo autorių vidinę kovą: ši tema pernelyg reklamiška, o štai ši – pernelyg reklamiškai beprasmė. Įdomiausi tekstai – verstiniai užsenietiški „pasidaryk pati, mama“, tad čia greičiau ne blogas, o tik specializuotas nuorodynas-verstatekstynas.

Taip – vidinė kova tarp beveik reklamos ir beveik beprasmiškai nereklamos tikrai yra. Šis tinklaraštis yra kaip ir parduotuvės dienoraštis, todėl natūralu, kad kažkiek reklamiškumo turinyje tikrai bus. Dėl tekstų ir turinio – tikrai pasistengsime, kad laikui bėgant jo atsirastų kuo daugiau ir kuo originalesnio bei naudingo. Taip pat labai tikimės, kad skaitytojų tarpe atsiras drąsių mamyčių ir tėvelių, kurie norėtų ir galėtų prisijungti kuriant šį turinį. Visi norintys prieijungti prie tinklaraščio autorių kolektyvo, gali susisiekti su mumis elektroniniu paštu.  Laukiame laiškų ir iš tų, kurie turi ką pasakyti, arba nori išreikšti pastabas, pageidavimus, kritiką ar šiaip savo nuomonę apie šį tinklaraštį.

Gali kilti klausimas: o koks gi šio komentaro tikslas? Šis komentaras tai tarsi savotiškos gairės ir priminimas autoriams ir skaitytojams, koks norėtume, kad būtų šis tinklaraštis ateityje, kur link einame.

Na o Blogračiui labai ačiū už įvertinimą ir savotišką niuksą kurti kokybiškesnį ir vertesnį turinį.