Press "Enter" to skip to content

Mėsos ir varškės pyragas

Photobucket
1  kg maltos mėsos, 400 g varškės, sauja krapų (dėjau šaldytus), prieskonių (pagal skonį druskos, pipirų), sūrio tarkuoto porą saujų, pora kiaušinių, pakelis bemielės šaldytos tešlos.

Mėsą, varškę, krapus, prieskonius ir kiaušinius suminkome.
Photobucket

Tada suvyniojame paruoštą masę į bemielę tešlą:
Photobucket
prieš tai apibarstę mėsą tarkuotu sūriu:

Photobucket
Photobucket
ir kepame apie pusantros valandos 175 laipsnių orkaitėj. Skanaus!

3 Comments

  1. zuzuka zuzuka 2010 01 10

    Ir labai gražus, ir labai skanus pyragas. Tik aš dariau , kol dar nebuvo foto., tai truputį kitaip gavos ;)

  2. Eitnė Eitnė 2010 01 10

    Su foto gal paprasčiau ;) Vakar irgi kepiau jį.

Comments are closed.