Press "Enter" to skip to content

Kas gręsia Zarasams?

zarasai_m1
Foto iš www.zarasai.lt

Gal ne iš karto aišku apie ką šis įrašas, gal nesusijęs su vaikais. Bet palaukite – paskiaitykite čia ir čia. Taigi grėsmė, kad negalėsite savo atžalos pvz. Karoliu ar Petriuku pavadinti, o tuo labiau užregistruoti internetinio adreso jo vardu, kurį paaugusiam galėtumėte padovanoti. Darosi įdomu mūsų tėvynėj. Vakar buvo vienos naujienos apie grėsmingus ketinimus-reikalavimus, o šiandien jau nauji ultimatumai.

Kažin ar ryt-poryt nesulauks Zarasų miestelio merija grėsmingo laiško? Kokio? – paklausite. Ogi štai tokio:

Advokatų kontora „Labai rimti dėdės”

Mes atstovaujame Lietuvoje vieną gi tokį rūbų pardavėją irgi rimtą dėdulę. Pastebėjome, kad esate užregistravę internetinį adresą www.ZARAsai.lt ir įtariame, kad galite galimai piktais kėslais panaudoti ir t.t. ir pan. <…>

Taipogi matome, kad jūsų miestelio pavadinimas taip pat įtartinai turi panašų sąskambį, kas galimai gali būti panaudota pakenkti mūsų krautuvėlių prestižui. Griežtai reikalaujame išbraukti panašiai į mūsų valdomo prekinio ženklo pavadinimą skambančią dalį iš miestelio pavadinimo.

Perspėjimas: visi sąskambiai, panašumai ir menamai įsivaizduojami firmų pavadinimai šiame įraše yra išgalvoti. Gerai jau, neišgalvoti, tik va bet koks sutapimas – atsitiktinis.

Perspėjimas 2: skaitant įrašą derėtų nepamiršti apie sarkazmą, ironiją ir humorą.

Patarimas: gerai pagalvokite, prieš registruodami internetinį adresą.